13 Aralık 2015 Pazar

2016'yı Vitrinlerde Karşılamak - Pınar Salman Altanoğlu




Bu Yılbaşı Londra Oxford Caddesi Selfridge vitrinlerinde Zodyak’ın burçları boy gösterdi harika bir sunumla... Ben de sizlerle tamamen nükteyle burçlara göre 2016 yorumlarımı paylaşmak istiyorum... Bir parça keyifli zaman geçirelim bunca ağır bir yılın ardından...

2015 de Ümit ve Umut ikiz iki kardeş geldiler yüreğimize oturdular, 2016 da bize  Uğur kardeşlerini getirsinler... Uğurlu bir yıl geçirelim ve gelelim yorumlarıma...
















AKREP:

Akrepler her zamanki gibi yoğun ve karmaşık doğalarına rağmen tüm sezgilerini kullanarak çevrelerine hayat verecekler. 2016 da hedeflerine nasıl ulaşacaklarını bilecekler zaman zaman gizemli davransalar da güçlü karakterleri onlara her zaman yardımcı olacak.

















ASLAN :

Sevgili yırtıcılar bu sene çok ve coşkuyla çalışacaklar ve ister küçük, ister büyük olsun kendi krallıklarının tacını taşımak isteyecekler.  Aynı zamanda kibar ve yardımsever olmaya devam edecekler.
















BAŞAK:

Güvenilir, zeki ve pratik bir işkolik olan başaklar bu yıl hayat standartlarını yükseltmenin peşinde koşacak ve istediklerini elde edecekler.

















BALIK:

Balık için 2016 da da değişen bir şey olmayacak desek.... Balıklar yine algısal, ruhsal ve yaratıcı… Başkalarının duygularına duyarlı ve kendileriyle birlikte tüm insanlığın gelişimi ve iyiliğine çalıştıkları  bir yıl daha yaşayacaklar.
















BOĞA:

Geleneklerine, toprağına, ailesine, arkadaşlarına tutkuyla bağlı olan boğa, bu yıl daha da tutkuyla peşinden koşacağı hedefler belirleyecek kendine ve daha da kuvvetli bir iradeyle hedefine yürüyecek.

















İKİZLER:

Kural tanımaz ikizler bu yılda dünyayı kendi deneyimleme yolculuğuna devam edecekler, değişim ve özgürlük sevgili İkizlerin bu yılkı mottosu. Benden söylemesi J



















OĞLAK:

Dengeli, çalışkan, metodik, hırslı oğlak hiç bir şekilde yolundan dönmeden bir yıl daha yaşayacak hayatında. Disiplin ve denge içinde yeni atılacağı projeler olacak.

















KOÇ:

Sevgili koçlar bu yılda her zamanki hızları ile karışıklıkların içinden  korkuya yer olmayan doğalarıyla ve kuvvetli mizah anlayışlarıyla çıkacaklar. Koçlar 2016 da maceracı ruhlarını besleyecek bir çok macera yaşayacaklar.

















YAY:

Sakin olduğu kadar, özgür bir ruha sahip olan yaylar, bu yıl iyimser, meraklı ve sade bir yıl geçirmeyi arzu etseler de, kendi içlerinde ve çevrelerinde patlamalara hazır olmalılar. Onlar için yılın mottosu patlamalar...
















KOVA:

Eksantrik, özür düşünceli ve tüm geleneksel düşünce kalıplarının dışında bir kategoride olan kova burçları, bu yıl Zodyak’ın tüm diğer burçlarının dışında davul ellerinde çala çala herkesin dikkatini üstlerinde toplayacakları bir yıl geçirecekler.
















YENGEÇ:

Kendi içinde hayli derin bir duygusallık yaşasa da, sevgili yengeçler bu yıl daha dışa dönük hissedecekler. Aile konusundaki hassasiyetleri doruk yapacak, içe dönük ve karamsar olma eğilimini kontrol edebildikleri sürece daha huzurlu bir yıl geçirecekler.
















TERAZİ:

Etrafında hayranlık uyandıran, estetik duyarlılığı yüksek ve kibar teraziler için bu yıl fırtınalı geçen 2015 sonrası yepyeni olasılıklarla karşılaşma yılı olacak. Özgür ruhlu teraziler bu yıl kendilerine renkli hobiler edinecekler.  


Hepimize ‘’bu kadar muhteşem olabileceğini düşünemezdim’’ diyeceğimiz tat da yeni bir yıl dilerim...


Aşk ol’sun 2016...


Pınar Altanoğlu Salman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder