8 Aralık 2015 Salı

8 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Akrep burcunda kalacak bugün; en zor durumlarda bile kontrolümüzü kaybetmeden tepkilerimizi, düşündüklerimizi ortaya dökmek istemeyebiliriz. Sık sık yanlış anlaşılıyor hissine kapılabilir ama bunun yanında kendimize oldukça güvenebiliriz. İçimizde fırtınalar kopsa da, yüzeyde sakin kalmayı başaracağımız bir gün. Şüpheci ve eleştirici bir hal alabileceğimizden ilişkilerimizde zorluklar oluşabilir.

03:40'ta Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek üçgen açı sayesinde bu saatte ayakla olanlarımız için gerçek dünyadan uzaklaşmak ve iç dünyamıza çekilmek mümkün olacak. İyi algılayabilme, sezgilerimizi anlamlandırabilme, doğru duyumlar alabilme açısından çok olumlu. Hayallerimiz ve gerçekleri birbirinden ayırabilmek mümkün olabilir. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek ve yaratıcılığınızı aktif kullanabilmek mümkün. İyi ve isabetli noktaları yakalayabiliriz. İnsanlara samimiyetle yaklaşabilir, yardımlaşma yoğunlaşabilir. Mistik, ruhani çalışmalar adına da çok uygun bir süreç.

17:48'te Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm ile duygularımızda derinleşme oluşabileceği gibi, konsantrasyon gereken konularda başarılı olabiliriz. Bir fikri kafamıza takıp odaklanabilir, ortaklaşa gelir konularında destek bulabiliriz. Güç ve irade isteyen konularda başarı şansımız yüksek olabilir.

18:09'da Merkür ve Düğümler arasında sert kare açı oluşacak; biraz çözümsüzlük hissi verebilir, kararsızlık hissedebiliriz. Olumsuz deneyimler ilerleyebilmemize engel oluşturuyormuş gibi karamsarlık oluşabilir. Bu transit tüm gün etkili. Yapabileceğimiz en iyi şey değişik bakış açılarına, çözüm yollarına başvurmak. Detayları atlamadan pratiklik göstermemiz gerekebilir ve bu konuda da zorlanabiliriz. B planı olanlar için rahatlıkla çözümler bulunabilir. 

23:09'da Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı çevremizdekilere fikirlerimizle rehber olabilmek, bu esnada da kendi söylediklerimizden dersler çıkarabilmek adına çok olumlu. Başkalarına yaptığımız yardımların yararını biz görebiliriz. Bazı hastalıklar açısından da iyileşme etkisi verebilir; gerçek şifa saatleri denilebilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder