6 Aralık 2015 Pazar

6 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününde tümü ile Terazi burcunda kalacak; uyum, denge, adalet isteyen yanımız belirgin hissedilebilir. İlişkilerde objektivite, karşı tarafı dinleyebilmenin önemi oldukça fayda sağlayabilir. Ben yerine Biz ile başlayan cümleleri daha sık kullanmanın yararını görebiliriz. Ay'ın bu transiti, öncü gruplarda olan sert etkili açıları da aktive edeceği gibi hızlı, şaşırtıcı ve kontrolü zor durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Sakin kalmaya, tepkisel hareket etmemeye, kontrolü elde tutmaya dikkat etmeliyiz.

04:18'de Ay ve Güneş arasındaki ılımlı görünüm, duygularla mantık arasındaki dengenin kurulabilmesine izin verecektir. Duygularımızın bizi boğmasına izin vermeden, konsantre olabilmek mümkün. Liderlik gerektiren durumlarda ise kendimizi ortaya koymak kolaylaşabilir. 

04:36'da ise Güneş ile temasın ardından Ay ve Mars kavuşumu netlik kazanacak; tek başına olsa idi fiziksel enerjinin yoğun hissedilebileceği ve cesaret verici işleyebileceği bir transit olarak yorumlanabilirdi. Ancak önce tüm gün ve yarın etkili olacak 12:13'te önce Güneş ve Mars arasındaki olımlu görünüm, ardından da 22:51'de kesinleşecek Mars ve Pluto arasındaki sert kare açı önemli, sınırları zorlayıcı nitelikte etkiler verebilir. Hakkımızı savunma, kendimize güvenme, iddiacılık ve yüksek enerji ile önemli ana konularda anlaşmazlıklara, mücadelelere, tersliklere zemin hazırlanabilir. Mars'ın haftanın ilerleyen günlerinde de netleşecek Uranüs karşıtlığı ile tüm haftaya damgasını vurabilecek bu transiti önemli ani, üzücü kazalara, hastalıklara neden olabilir. Telafisi güç durumlarla karşılaşmamız maalesef mümkün olduğundan, dikkatli olmakta fayda var. Yolsuzlukların, haksızlıkların, kanunsuzlukların aşikar olması, gizliliklerin görünür olması mümkün. Aşırı bağımlı olduğumuz kişiler ya da objeler, duygular varsa, bunlarla sınanabiliriz. Kalabalık ortamlarda bulunmamak, kişilerle gergin ortamları paylaşmamak oldukça önemli. Elektrikli aletlerde, teknolojik araç ve gereçlerde sorun yaşanabilir, kazalar oluşabilir. 

Bu etkileri daha da aktive edecek olan 05:28'te Ay ve Pluto karesi ardından da 10:36'daki Ay ve Uranüs karşıtlığı enerjilerin daha da aktif olmasına neden olabilir. Derin duygusallık, rutin gidişata aykırı hareket etme, özgürleşme dürtüsü bizleri agresif durumların içine sokabilir. İddiacılık, inatlaşma sabah saatlerinde daha yoğun hissedilebilir.

Önemli zorlu açıların oldukça aktif olacağı bu tatil gününde dinlenmeye, sakin kalmaya dikkat etmeli, belki oldukça inandığımız bir konuda yoğunlaşmaya, konsantre olmaya özen göstermeliyiz. Bu şekilde bu agresif enerjiyi dışarıyai çevremizdekilere yöneltmemiş olur, ilişkilerimizi sakinlikle muhafaza edebiliriz. Ev içi kazalara karşı da dikkatli olmakta fayda var.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder