23 Aralık 2015 Çarşamba

23 Aralık 2015 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Boğa burcunda boşlukta ilerlemesi ile giriyoruz; 04:30'da ise biz daha yataklarımızdan çıkmadan İkizler burcuna geçiş yapacak.. Kıvrak bir zeka, bilgiye meraklı, aktif bir zihin ve iletişimi bol bir gün başlıyor. İlgi alanlarımız çok çabuk değişebilir ve konudan konuya rahatlıkla atlayabiliriz. Devamlı yeni fikirlerle meşgul olmayı isteyen zihnimiz bu konularda derinleşmek yerine yüzeysel kalmak isteyebilir. Karasızlık çekmek ve huzursuz duygular bu transitin gölge yanları olarak gündeme gelebilir.

16:54'te Ay ve Neptün arasında oluşacak kare açı hayalleri ve hafızamızdaki birikimleri ön plana çıkarabilir. Eski bakış açıları, değişen önyargılar bizleri bir yalan dünyasına düşürebilir. Hayati önem taşıyan konularda önemli adımlar atmak adına hiç uygun zamanlar değil. Yanlış yönlendirici, sonradan pişmanlık yaratıcı bir etki. Çevremize karşı olan hassasiyetimiz de tavan yapacağından suistimallere, aldanmalara açık bir transit. Özellikle yediklerimize, içtiklerimize dikkat etmemiz gerek. Yalan haberler ise kafa karışıklıklarına ayrıca konsantrasyon bozukluklarına neden olabilir.

21:44'te ise Ay ve Satürn karşıt pozisyona gelecek; bu transit özellikle yakın akrabalık ve yakın çevre ilişkilerinde zorlanma yaratabilir. Kendimizi yalnız, mutsuz, onaylanmıyor hissetmek bu akşam çok kolay. İlişkilerimizde duygusuzluk, iletişim şeklimizde ise soğukluk yaratıcı bir transit. En iyisi bu etkiler altında hiç bir şey yapmamaktır. Görüşlerimiz karamsar olsa bile, bu geçici bir enerji, unutmayalım. İş bitirici kararlar vermekten uzak durmak çok daha uygun olabilir akşam saatlerinde de. Özellikle başkalarının tutumlarını bu akşam fazla dikkate almamak en doğrusu olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder