19 Aralık 2015 Cumartesi

19 Aralık 2015 - Astrolozi



Ay, haftasonunun ilk gününde tümüyle Koç burcunda; oldukça cesaretli, atak ve nerjik hissedeceğimiz bir gün.. Sert görünümler aktif ancak bunu tepkisel olarak kullanırsak, sonradan pişmanlıklar oluşabilir. Ancak önemli başlangıçlar adına yelkenlerimizi dolduracak rüzgar misali bizlere motivasyon sağlamasından yararlanmak ise en yararlı kullanım olabilir. Fiziki güç ve kararlılık gerektirecek işler bugün bize daha kolay gelebilir.

16:01'da Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı sayesinde güç ve kararlılık isteyen tüm sorumluluklar ve görevler başarı ile halledilebilir. Önemli konularda değer verdiğimiz saygı duyduğumuz kişilerden, otorite figürlerinden rahatlıkla destek bulabilir ve sistemli, pratik bir şekilde odaklanma sağlayabiliriz. Kalıcı olmasını istediğimiz işler adına güzel başlangıçlar yapılabilir.

17:26'da tüm gün etkili olacak Venüs ve Chiron arasındaki üçgen, problemli aşk ve dostluk ilişkileri açısından adeta şifa görevini üstlenecek nitelikte. Önemli ilişkilerde hatalı yerler belirlenebilir ve düzeltilebilmeleri açısından fikir birliği sağlanabilir; yaralarımızı sarma imkanı bulabiliriz. Hayattan keyif alma, sevginin tadına varma gerçek bir iyileşme getirebilir. Harika pozitif enerjiler barındıran bu gökyüzü konumum değerini bilmek, affedici olmak gerek; sevgi bir çok şeyi iyileştirecektir.

20:55'te yine tüm gün aktif olacak Merkür ve Pluto kavuşumu netlik kazanacak; Uranüs / Pluto / Mars arasındaki T-kare kalıbını harekete geçirici nitelikte bir görünüm. Gizli görüşmeler, soruşturma, araştırma, şirket, sigorta, vergi, nafaka, mali durumlar gibi alanlarda araştırma, derinleşme yapmak için uygun. Gizlilik gerektiren durumlar uygulama ve kararlı olmak adına olumlu kullanılabilir. Özellikle bilimsel konularda odaklanabilmek mümkün. Durumların iç yüzünü anlayabilme kolaylığı verecektir. Kesin ve isabetli kararları rahatlıkla alabiliriz. Aklımıza takılan fikirler gün içinde bizleri zorlayabilir, uyku kaçırabilir. Sağlık alanında bir probleme çare bulmak yönünden isabetli sonuçlara varılabilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder