26 Aralık 2015 Cumartesi

26 Aralık 2015 - Astrolozi


Dün gerçekleşen Dolunay ardından Ay, bugün de günboyu Yengeç burcunda kalacak. Dolunay'ın yoğun duygusallık veren etkilerini hafta sonu boyunca hissediyor olacağız. Yengeç burcu etkisiyle inişli çıkışlı duygusallık hissedebilir, etrafımızdakileri de en az kendimiz kadar korumak isteyebiliriz. Anaç yanımız bugün oldukça gündemde olabilir.

09:21'de Ay ve Pluto karşıtlığı netlik kazanacak; dolayısıyla sert etkiler verebilir. Uranüs ve Pluto arasındaki kare açı kalıbını da aktive edecek bu görünüm beklenmedik olaylar yaratabilir. 12:22'de oluşacak Ay ve Uranüs karesi ile günün yarısına yayılacak bu enerji karşısında aceleci ve husursuz hareketlerden kendimizi korumamız en doğrusu olacaktır. Yoğun duygusallık, olaylar üzerinde kontrol sağlama dürtümüz ve yükselecek özgürlük hissi hızlı gelişecek olaylarla bizi zorlayabilir. Yaratıcılık ve irade gerektiren işlerimizde de eğer önceden hazırlıklarımızı yaptı isek, başarılı başlangıçlar yapılabilir.

13:41'de Venüs ve Kuzey Ay Düğümü arasında oluşacak ılımlı görünümün hoş etkileri ilişkilerle ilgili olarak tüm gün bizi etki altına alacak. İleriye dönük ilişkilerimizle, iş birliklerimizle ilgili olarak hedefler belirleyebilir, hatta önemli tanışmalar yaşayabiliriz. Kazanç getirici planlar projeler yapılabileceği gibi tatil ya da davet organizasyonları ile ilgili görüşmeler yapabiliriz. Keyifli ve verimli etkiler gün boyu etkili olabilir. 

13:42'de Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı sayesinde hem ruhsal hem fiziksel iyileşme etkileri bizi rahatlatabilir. Yakınlarımıza mantıklı fikirler verebilmek hatta bu sayede kendimizdeki bazı hataları da tesbit edebilir, rahatlama sağlayabiliriz. Çareler, çözümler üretebileceğimiz gerçek şifa saati diyebiliriz.

23:51'de Ay ve Jüpiter arasında oluşacak olumlu diğer bir etkileşim sayesinde Cumartesi gecesine yakışır enerjiler var. Jüpiter'in mutluluk ve iyimserlik verecek etkileri hepimizi sarıp sarmalayabilir ve insanlarla bir arada olarak değişik tecrübeler paylaşabiliriz. Cömert, adil ve güvenilir ilişkiler kurulabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat konuları adına rahatlıkla adım atılabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder