16 Aralık 2015 Çarşamba

16 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, yepeyni bir güne Kova burcunda ilerleyerek giriyor; o çok özel yaratıcı yanımızı ortaya rahatlıkla koyabilir, dikkat isteyen bilim, teknoloji, uzay, matematik gibi konulara sezgilerimizi de kullanarak eğilebiliriz. Grup çalışmaları açısından oldukça uygun bir gün olduğu gibi, toplumsal alanlarda da çıkış yapabilmemiz mümkün. Aniden aklımıza gelebilecek fikirler, rutin ilerleyen bazı işlerimizde farklı sürpriz gelişmeler sağlayabilir.

01:23'te Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı sayesinde cesaret, özgüven, kararlılık ve ataklık gereken konularda başarı sağlamamız mümkün. Neyin, nerede ve nasıl olacağına karar vermek açısından olumlu kullanılabilir, ancak saati nedeniyle aktif zihinler uykumuzun kaçmasına da yol açabilir. 

09:16'da ise Ay ve Güneş arasındaki olumlu etkileşim sayesinde olayların kargaşası içinde bulunsak bile duyguları işe karıştırmadan mantıklı kararlar öne çıkabilir. Duygularımızın bizi boğmasına engel olabilir, dingin bir şekilde olaylara konsantre olabiliriz. Arkadaş ve gruğ ilişkileri için oldukça olumlu olan bu görünüm dostluğun yararlarından faydalanmamızı sağlayabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 19:44'te Balık burcuna geçene kadar da açısız hareketine devam edecek.

19:44'te Ay'ın Balık'a geçişi ile akşam saatlerinden itibaren üzerimizde yoğun duygusallık etkili olabilir. Etrafımızdakilere karşı olan hassasiyetimiz artabilir; yardım etme, fedakarlık yapma gibi eylemler içine girebiliriz. Duygusal iniş çıkışlardan kolayca etki alabiliriz. İnatçılığımız da daha önde olabileceği gibi, kafamızda kurduğumuz hayaller konusunda iddiacı davranabiliriz.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder