5 Aralık 2015 Cumartesi

5 Aralık 2015 - Astrolozi


Güne boşlukta giren Ay, 00:33'te Terazi burcuna geçiş yapıyor; gün boyu ilişkilerimiz, estetik değerlerimiz, uyum, denge, adalet ve politik davranışlar hayatlarımızda öne çıkabilir. Vereceğimiz kararlardan önce karşı tarafın da fikrine baş vurmak, etrafımızdakileri memnun etmeye yönelmek, iyi bir dinleyici olabilmek nedeniyle de çevremizdekilere sırdaş ya da rehber olmak mümkün. Olayları her yönüyle objektif olarak ele alabiliriz. Bu transitin olumsuz yanı karşımızdakilere fazla söz hakkı verdiğimizde düşebileceğimiz kararsızlıklar olacaktır.

06:14'te Venüs, 30 Aralık'a kadar kalmak üzere Akrep burcuna geçiş yapacak; Venüs'ün pek rahat ettiği bir pozisyon olduğu söylenemez. Ilımlı, barış, denge ve uyum isteyen Venüs bu konumda daha içten pazarlıklı, daha çıkarcı bir hal alabilir; bunun yanında yükselen ihtiras dolu duygular tutkuların bizleri ele geçirmesine neden olabilir. Bu etki altında başlayan aşklar kısa sürede yoğun bir hal alabilir ve iyi-kötü yanları iz bırakıcı olabilir; dikkat. Bazı olayların belki ilişkilerin iç yüzünü, görünenin ardındaki gerçekleri görebilmek adına olumlu bir transit. Bunun yanında ise ortaklaşa gelir, vergi, sigorta, burs, prim, kredi, borç, miras, nafaka gibi konularda olumlu açılar varsa ilerleme sağlamak, kazançlı çıkmak mümkün olabilir. Olumlu olarak, ilişkilerde derinlik arayan, sosyal konularda hırslı, tutkulu, gizemli olabilmenin yanı sıra, olumsuz olarak yırtıcı, aşkı tüketebilen, paralayan, kavgacı, kendi kendine zarar verebilen, abartılı zevklere düşkün, zevksiz, kaba, şiddet yanlısı, huzursuz, kıskanç, şüpheci, daha atak ve yırtıcı davranışlar içine girebiliriz.

17:06'da Ay ve Satürn arasında netleşecek ılımlı etkileşim sayesinde ise biraz yalnız kalmak isteyebilir, sakin ve derin bir hal takınabiliriz. Ciddi konulara eğilmek, konuları ciddiyetle ele almak, belki saygı duyduğumuz olgun kişilerden fikir almak adına uygun kullanılabilir. Görev ve sorumlulukların farkında olabilir hatta daha dikkatli ve iradeli olarak kolayca işlerimizi halledebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder