20 Aralık 2015 Pazar

20 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde Koç burcunda oldukça sert açılar yaparak ilerlemekte. Koç burcu oldukça enerjik, cesaretli, atak, özgüveni yüksek bir burç. Aklına eseni yapma yolunda, ardına bakmadan harekete geçebilir. Evet, belki kararlarımızı aktive etmek adına bu kararlılık ve cesaret motive edici olabilir; ancak tepkisel sayılacak tüm davranışlarda sonradan üzülebileceğimiz durumlar oluşabilir. Mümkün olduğu kadar hızlı gelişecek olaylarda sakin kalmaya, içsel dengemizi bozmamaya, karşımızdakilere de söz hakkı tanımaya özen göstermekte fayda var.

00:18'te Ay önce Pluto, ardından 00:41'de Merkür ile kare açılar yapacak; Merkür ve Pluto beraberliğini harekete geçirici nitelikte bir görünüm. Ardından bu enerjileri 03:35'te kavuşum yapacağı Uranüs'e aktaracak olan Ay, güne geçişin hemen ardından tartışmalara, kazalara, istemeden kalp kırmalara zemin hazırlamakta. Gün içinde de 12:50'de Mars ile yapacağı karşıtlık nedeniyle Uranüs / Pluto / Merkür ve Mars arasındaki T-kareye tüm dokunuşlarını gerçekleştirecek. Beklenmedik ani problemler çıkararak kişisel tüm programlarımızı alt üst edebilecek açılar. Asabiyet yaratıcı, düşüncesizlik, gurur, kibir, tuhaf asosyal davranışlar oluşabilir. Finansal yönden de karışıklıklar oluşabilir. Elektronik aletler, iletişim araçları, ağları, araç ve gereçlerde aksaklıklar bir şekilde bizleri de önemli ölçüde etkileyecek. Koliler, haberler, mesajlar yerine ulaşmayabilir. Sağlık açısından da bir çok yönden olumsuz etkiler barındırmakta. Sinirlerimize hakim olmak, ani ve acele hareketlerde bulunmamak, en önemlisi haklılığımız konusunda aşırı inatçı ve kontrolcü olmamak çok ama çok önemli. Bazı olayların içyüzü ile yüzleşmemiz gerekebilir. Aklımıza takılacak bazı konular ise gün içinde kafamızı oldukça meşgul edebilir.

Yukarıda bahsettiğim açılar ancak akşam saatlerinde biraz hafifleyecek gibi görünüyor; yeni güne başlarken oluşacak Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı bizleri biraz rahatlatabilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder