17 Aralık 2015 Perşembe

17 Aralık 2015 - Astrolozi


Yeni bir güne Ay'ın Balık burcunda ilerlemesi ile merhaba diyoruz. Sezgilerimiz oldukça yoğun çalışacağından karşımızdakilerle empati kurabilmek de oldukça kolay olabilir bugün. Egomuzu en aza rahatlıkla indirgeyebilir, birileri için fedakarlık yapmak isteyebiliriz. 08:19'da Ay ve Neptün kavuşumu ile bu duygusallık daha da yoğunlaşabilir. Hayalci yanımız de aktif çalışacağından gerçekleri kafamızda rahatlıkla çarpıtabiliriz. Çok önemli kararlar üzerinde yoğunlaşmak, adım atmak adına pek uygun bir sabah değil. Sanatsal konularda oldukça yaratıcı ilhamlar sonucu üretken olmamız muhtemel. Yalnız kalıp, meditatif ruhani çalışmalar yapmak adına oldukça uygun bir zaman aralığı.

12:13'te Ay ve Satürn arasındaki kare açı kendimizi karamsar, depresif  hissedebiliriz. Bardağın boş tarafını öğle saatlerinde daha kolay göreceğiz. Sevilmiyormuş, onaylanmıyormuş, engelleniyormuş gibi duygular bizi yorabilir. Mümkün olduğu kadar önemli kararları bu öğle saatlerinde vermemek en uygunu. Saygı duyduğumuz kişilerden, otoritelerden beklediğimiz destekler gelmeyebilir.

15:24'te Ay ve Merkür arasındaki ılımlı görünüm ile iletişim trafiğimizde, bilgi alış verişlerimizde artış görülebilir. Önemli konulardan tutun da boş lafazanlıklara kadar herşey konuşulabilir. Sosyal ilişki trafiğimiz de tabii buna bağlı olarak daha yoğun olacaktır.

13:19'da tüm gün etkili olacak Venüs ve Pluto arasındaki olumlu etkileşim netlik kazanacak. Bu görünüm 20:58'de önce Ay ve Pluto ılımlı açısı, ardından da 21:39'da Ay ve Venüs üçgeni ile daha da hissedilir olacaktır. Sosyal yaşantı, arkadaşlıklar, sevgiler ve ilişkiler yönünden derinlik yaratarak, yüceltebilecek kapasitede bir transit. Tamamen yepyeni anlamlı yeni bir aşk veya dostane gerçek bir arkadaşlık kurmak adına ideal bir görünüm. Rutin devam eden özel bir ilişki için de, derinliğe inebilme, psikolojimiz üzerindeki manasına varabilme değerli olup olmadığını analiz edebilme yönünden faydalı olabilir. İlişkiler adına oldukça onarıcı, yenileyici, dönüştürücü bir etki.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder