3 Aralık 2015 Perşembe

3 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Başak burcunda seyahat ediyor bugün; yapılacak işler, kimsenin uğraşmak istemediği ama halledilmesi zorunlu konular, detaylar, titizlik, hamaratlık gerektirecek satır araları, birileri için bir şeyler yapma işleri pek bir öne çıkabilir. Gün içinde pratiklikle bu işleri halletmeye çalışma gün sonunda bedensel yorgunluğa neden olacaktır. İnce ince her konuyu ele alma isteği en önemlisi bir sistemi ve düzeni takip etme dürtüsü ağır basabilir.

02:12'de Ay ve Neptün karşıtlığı kesinleşecek. Bu saatlerde ayakta olanlar için zayıflık, güvensizlik, karışık duygular verebilir. Aşırı hassasiyet kafa karıştırıcı rol alabileceği gibi şüphe, kuşku ve kendimize güvensizlik etkileri de görülebilir. Basit olaylar bile cesaret kırıcı rol oynayabilir. Ardından 03:40'da netleşecek Ay ve Satürn arasındaki kare açı ile bu depresif, karamsar duygulara neden olacak görünmekte. Duygular ve düşünceler gerçeğe uymacak şekilde negatif olabilir. Ardından 09:40'ta gerçekleşecek Ay ve Güneş karesi ise ilişkilerimizde sorunlara neden olabilir. Duygusal tansiyonumu yüksek çalışabileceğinden, davranışlarımız gerginleşebilir. Bu açıların tümü aslında halen aktif olan Güneş ve Satürn kavuşumunun, Neptün yaptıkları kare açıyı aktive edecek nitelikte. Hayalkırıklıklarına, endişelerin, korkuların yoğunluk kazanmasına, çok uğraştığımız konularda hedefe ulaşamanın vereceği güvensizliklere, basit başlayan işlerin bile karmaşıklaştığına işaret etmekte. Günün ilk yarısı bu fantastik fısıltılara kulak vermemek, enerjimizi düşürmemek en doğrusu olacaktır. Bu etkinin geçmesi ile fiziksel enerjimizin de artması, kendimizi iyi hissettirebilir.

16:19'da Ay ve Pluto üçgeni ile derin duygusallık üzerimizde etkili olabileceği gibi bir fikri kafaya takıp odaklanmak, araştırma gerektiren konularda konsantrasyon sağlamak daha kolay olabilir. Kuvvet, irade ve güçle işlerimizi ele alabilir önemli bilgiler elde edebiliriz.

22:03'te Ay ve Chiron karşıtlığı ise geçmiş hataların belki kendimizde gördüğümüz eksikliklerin, hataların farkına varmamıza neden olabilir. Bakış açımızı değiştirip, farklı çözüm yollarına eğilmek adına motivasyon sağlamak, bu eksikliklerin canımızı sıkmasına, karamsarlığına set çekebilir. Geçmiş tecrübelerden çok ileriye yönelmek, hatalarımızı kabul ederek, iyileştirme yönünde kararlar alabiliriz. Belki birilerine tavsiyeler vermek ya da fikir danışmak açısından da olumlu kullanılabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder