9 Aralık 2015 Çarşamba

9 Aralık 2015 - Astrolozi


Yeni bir güne Ay'ın Akrep burcunda ilerleyişi ile giriyoruz; günün tamamında derin sezgisellik, duygusallık öne çıkabilir. Altıncı hissimiz her zamankinden daha fazla çalışabileceği gibi, görünenin ardında yatanları keşfetme dürtümüz de yoğun olabilir. İçsel hesaplaşmalar, her düşündüğümüzü paylaşmama, içsel tesbitler önem kazanacağı gibi, kişiler üzerinde kontrol kurmaya eğilimli olabiliriz. Güç ve irade isteyen konularda başarı şansımız yüksek olabilir; gizemli her konu bizi derinden etkileyebilir.

04:38'te Güneş ve Uranüs arasındaki üçgen açı netlik kazanıyor. Bu transitin etkileri son 2 gündür hissedilmekte olduğu gibi bugün ve yarın da aktif çalışabilir. Yeni aktivitelere katılmak, kendimiz veya çevremizdeki dünya ile ilgili buluşlar yapmak, daha evvel farkında olmadığımız şeyleri keşfetmek için mükemmel bir fırsat. Kendimiz ile ilgilenmek ve yeni yönlerimizi keşfetmek, canlılığımızı arttırabilir. Anlayış, idrak, araştırma isteyen her türlü çalışmaları aktif şekilde yapabilir ancak rutin ve fazla disiplin gerektiren işlerden sıkılabiliriz. Bu transit her zamankinden daha fazla özgürlük istememize neden olabilir. Enerjimiz yüksek olacağından bu açıyı sakın tembellik ederek harcamayın; ayağınıza gelen fırsatları olabildiğince yeni tecrübeler edinmek ve değişim yaratmak için kullanın. Teknoloji, bilim, sayısal konularda rahatlıkla öne çıkabilecek çalışmalar yapabiliriz. Yeni tanışmalar, farklı ortamlar bizi ileriye taşıyabilir; aktiviteler, organizasyonlar oluşabilir.

08:38'de Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim ile kendimizi sabah saatlerinde iyi hissetmemiz, insanlarla bir arda olmak istememiz ve duygusal bağlarımızı kuvvetlendirmemiz mümkün. Yardımlaşma gerektiren konularda değişik tecrübeler edinebilir, ikna gerektiren işlerimizde başarılı olabiliriz. Eğitim, hukuk, seyahat, medya gibi alanlarda destekler bulabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve Akrep burcunda tüm gün açısız olarak ilerleyecek; elde birilmiş halledilmeyi bekleyen konuları rahatlıkla ele alabiliriz.

12:03'te Güneş ve Chiron karesi de son bir iki gündür etkili ayrıca bugün ve yarım tümüyle aktif olacak; hastalıklar açısından kendimize özen göstermeye dikkat etmeliyiz. Güvensizlik ve hatalarımızın, eksikliklerimizin daha fazla gözümüze batması muhtemel. Ancak bu etkiyi depresifliği besleme yolunda değil, değişik bakış açıları, farklı çözüm yolları oluşturma yönünde kullanmaya özen göstermeliyiz. Saygı duyduğumuz kişilerden fikirsel destekler alma konusunda cesaretli olmalı ve ilişkilerimizde daha açık, dürüst olmaya özen göstermeliyiz. 

19:47'de Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak ılımlı etkileşim de yeni tanışmaların oluşabileceğini ve birlikte yürütülebilecek işlerden daha kazançlı çıkabileceğimizi fısıldamakta. İyimserlik göstermek, geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak yeni hedefler oluşturmak adına olumlu bir görünüm.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder