13 Aralık 2015 Pazar

13 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son günü tümüyle Oğlak burcunda..Dışarıdan soğuk görünmek, önümüze düşen her konuyu ciddi algılamak, en önemlisi ne istediğimizi bilmek ve tabii her şeyin kurallarına uygun yapılmasını istemek bugün için mümkün. Çalışmak Pazar olmasına rağmen bugün bir çoğumuza ağır gelmeyebilir; çevremizdekilerden de aynı çalışkanlığı talep etmemiz ilişkilerde soğukluklara neden olabilir.

01:36'da Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşlıklar, ilişkiler önemli bir hale gelebilir. Problemli ilişkilerde düzelme sağlanabilecek barışçıl etkiler de aktif olacağından duygular zenginleşecektir. Bu sadece bir kişi değil, bir obje, bir hayvan, bir mekan ya da bir konu gibi nesnel olmayan şeylerde de etkili olabilir. Sohbetler, davetler için uygun etkiler olduğu gibi, bazı durumlarda karşı konulması zor bir tembelliğe de neden olabilir.

Bugün Ay'ın sert açıları, Mars / Pluto / Uranüs arasındaki T-kare açı kalıbını tetiklemekte. Ay önce 11:03'te Pluto ile kavuşuyor, sonra 15:01'de Uranüs ile kare açı ine giriyor ve son olarak da 17:47'de Mars ile kare bir açı daha yapıyor.. Oldukça zorlayıcı görünümler. Huzursuzluk yaratmaya meraklı, ani ve beklenmedik tepkilere yol açmayı seven sert ve bir hayli rahatsız edici, hatta patlatıcı, geçimsizlik sembolü tabii neagtif enerji veren bir transit. Düşüncesizce davranışlar, tartmadan söylenen sözler, ani alınabilecek kararlar zorluklara ve problemlere yol açabilir. Bu transitin getirisi, kulağımıza fısıldayan "özgür ol" emridir ve bunu dizginlemek zordur. Otorite ve büyüklerin emir ve kurallarına isyan edilebilir. Olur olmaz şeye sinirlenebiliriz. Bu esnada egomuz oldukça yoğun çalışabilir. Kazalar, tehlikeler, kesici ve patlayıcı maddelere işlerlik verebilir. Elektronik aletlerden de zarar gelebilir. Dikkatli olmamız gereken bir gün var önümüzde.

15:47'de ise Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim, bu zor açılar arasında gerçekten neye ihtiyacımız var, eksiklerimiz, hatalarımız nedir, görmemize yardım edebilir. Tavsiyelerde bulunmak ya da akıl danışmak şifalandırıcı çalışabilir. Bilinçaltı korkularımızla yüzleşebilmek bir nevi şifa enerjisi gibi çalışabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder