30 Aralık 2015 Çarşamba

30 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Başak burcunda kalacak.. Detaylarla uğraşma ve birilerine yararlı olabilme dürtüsü oldukça yoğun hissedilebilir. Titizlik gerektiren işlerimizi ele alabilir, çalışkanlık sergileyebiliriz. Pratik olabilme sayesinde hızla sonuçlara ulaşabilir, hayata analizci ve objektif yaklaşabiliriz. Diğerlerinin yapmaktan kaçındığı konularda bile rahatlıkla enerji harcayabilir hatta gün sonunda yorgunluktan yakınabiliriz. Eleştirici yanımızı köreltebilmek ise ilişkilerimizde dengeyi korumamıza yardım edebilir.

Venüs, 09:16'da Yay burcuna geçiş yapacak; bu seyahatini 23 Ocak'a kadar sürdürecek. Sevgi ve güzellikler üzerine yepyeni deneyimlere açık olacağız. Ön yargılı görüşlerimizi değiştirmek adına sanat etkinliklerine katılabilir, konserlere gidebiliriz. Yurt dışı seyahatler hem zevkli hem eğlenceli olabilir. Farklı kültürlerde kişilerle dostlukla kurmak, belki bir aşk yaşamak, akademik konularda eğitim fırsatları, hukuksal işlerimizde uzlaşma sağlayabilmek bu süreçte mümkün. Dini ve felsefi konularda fikir birliği sağlayabilir, yeni bilgiler edinebiliriz. Farklı bakış açıları ve ileriye dönük hedeflerimizde artıları ele almak bize yarar sağlayabilir. Sosyal paylaşımlarla kar elde edebilmek, sanatsal yeteneklerimizi geniş çevrelerle paylaşmak bize yarar sağlayabilir. Alternatif şifa yöntemlerinden fayda görebiliriz. Adil olabilmemiz olaylara barışçıl yaklaşabilmemiz bu süreçte bize yardımcı olacak. Olumlu olarak maceradan, riskten hoşlanan, açık ve dürüst, spontan, neşeli, eğitimden ve yolculuklardan yana şanslı, sıcak ve inandırıcı, geniş yürekli olabilmenin yanı sıra; olumsuz olarak, aşkta tutarsız, ne aradığını bilmeyen, güvenilir olmayan, sadece anlık fırsatlar peşinde koşan, aşırı bağımsız, daldan dala koşan, parasını tutamayan ve abartılı davranışlar içine girebiliriz.

11:39'da oluşacak Ay ve Neptün karşıtlığı zayıflık ve güvensizlik vererek karışık bir ruh hali içine girmemize neden olabilir. Belirsiz hissedişler, aşırı hassaslık kafa karıştırabilir. Şüpheci yanımız ve endişelerimiz uyanabilir. Basit bir olay bile cesaret kırıcı bir hale dönüşebilir ve kendimize güvenimiz azalabilir. Alerjik reaksiyonlara ve yediklerimize içtiklerimize dikkat etmekte fayda var. Önemli kararlar için uygun bir saat olmadığını kabul etmek gerek; yanıltıcı etkiler barındırıyor.

13:28'te Ay ve Güneş arasında netleşecek üçgen açı öğleden sonra daha kararlı, daha mantıklı olabilmemize yardım edebilir. Düşüncelerimiz ve duygularımız arasında rahatlıkla denge kurabilir, liderlik gerektiren işlerimizde, cesaretli ve atak davranabiliriz. Grup çalışmaları, ortak işler konusunda olumlu etkiler barındırmakta.

18:33'de ise Ay ve Satürn arasında bir kare açı oluşacak. Karamsarlık ve depresif düşünceler açısından besleyici bir transit. Bardağın boş yanını görmek belki geçen koca bir yıl içinde elde edemediklerimize ve kaybettiklerimize odaklanmak, başarısızlık hissetmek mümkün. Hayatın olumsuz yanları dikkatimizi çekebilir ve yaydığımız bu negatif enerji ilişkilerimizde samimiyet oluşturmamıza engel teşkil edebilir. Samimi ve sıcak ortamlar oluşturamayacağımızdan önemli işlerimizi bu saat aralığına getirmemek en doğrusu olacaktır. Sorumluluklarımız ve görevlerimiz bu süreçte bize ağır gelebilir. Mümkün olduğu kadar enerjimizi düşürmemeye dikkat etmeli ve sonuçta bunun geçici bir etki olduğunu unutmamalıyız.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder