14 Aralık 2015 Pazartesi

14 Aralık 2015 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati ile giriyoruz; üzerimizdeki ciddiyet, belki biraz karamsarlık günün ilk yarısında etkili olabilir. Ancak Pazartesi sabahına yakışır çalışkanlık da bize yardımcı olacaktır.

01:07'de Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı, dünden gelen sert etkileri geceyarısının ardından dağıtabilir. İyimserlik gözlüğümüzü takabilir, problemleri rahatlıkla alt edebileceğimizi düşünebiliriz. Yardımlaşma, ikna gerektiren işler yönünden güzel bir transit. Geleceğe güvenle bakmak, yeni tecrübeler konusunda kafa yormak, olayları bütün olarak dürüstlükle ele alabilmek adına olumlu kullanılabilir. Ay bu açının ardından günün ilk yarısında açısız kalmak adına boşluğa girecek. Daha çok süre gelen projeleri bitirmek adına uğraşabilir ve başarılı olabiliriz.

08:58'te Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak olumlu üçgen açı da bizi sabaha iyimser düşüncelerle uyandıracak gibi. Yeni tanışmalar, erken saatteki görüşmeler açısından oldukça olumlu. Çevremizdekilerden yardım ve destek alabilir, hedeflerimiz doğrultusunda yol katedebiliriz.

14:58'te Ay Kova burcuna geçiş yapıyor.. Oldukça yaratıcı düşüncelerin aktif olacağı, özgür hareketlere destek vereceğimiz enerjiler aktif olacak. Grup halinde yapılacak çalışmalara önem verebiliriz. Kurulu bir planı takip etmek yerine sezgilerimizin sesini dinlememiz mümkün. Farklı olma eğilimi ile çevremizdekileri şaşırtabiliriz. Bilim, teknoloji, astroloji gibi konular çok daha fazla ilgimizi çekebilir.

17:02'de Güneş ve Jüpiter kare açı içinde olacaklar; haftasonunda da etkisini hissetmiş olabiliriz. Bugün ve yarın da bu açı aktif çalışır olacak. Sert bir görünüm olmasına rağmen, Jüpiter'in sistemimizdeki en büyük iyicil gezegen olmasından ötürü iyi etkilere neden olacaktır. Yapmak istediklerimiz için bize güç ve iyimserlik vereceği gibi, aşırılıklardan kaçınmamıza ve disiplinli bir şekilde pratik olmamıza yardım edebilir. Zor yanı, kapasitemizin üzerindeki işleri de yapacağımızı düşündürmesidir. Kendimizi ve kaynaklarımızı zorlayarak bilmediğimiz bir yeteneğimizin ortaya çıkmasına müsaade verebilir. Başkalarından gelebilecek zorluklarla karşılaşabiliriz. Kimseyi küçük görmemeye ve tutamayacağımız sözler vermemeye bu bir kaç gün dikkat etmekte fayda var.

21:39'da ise yine dünden beri etkili olan Merkür ve Neptün ılımlı etkileşimi kesinlik kazanıyor; bu açı da bugün ve yarın aktif. Gizemli fikirler, güç durumları kolaylıkla çözebilme becerisi, soyut zeka, derinliği görebilme ve bildiğimizden emin olduğumuz için inatlaşma verebilir. Güç, karışık ve kapalılık içeren durumları çözmeye istekli olabilir, göz önünde olanı değil de, geridekini bulup gözler önüne serebiliriz. Kolay tatmin olacağımız bir gün değil; ancak kuşkulu olmaktan çok gerçekleri tam olarak yakalamak isteğimiz hakim olabilir. Bu bir kaç gün eğer bir teklif alırsanız, hemen karar vermeden önce iyi bir araştırma yapmak, her sorunun cevabını yerine oturtarak son sözü söylemek en doğrusudur. Bugünlerde herhangi birinin, herhangi bir konuda bizi aldatması, yanıltması hatta kullanması pek mümkün olmayacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder