2 Aralık 2015 Çarşamba

2 Aralık 2015 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Aslan burcunda devam eden seyahati ile merhaba diyoruz.. Oldukça açık, samimi ve cesaretli hissedebileceğimiz etkiler günün ilk yarısında öne çıkabilir. Kendi sorumluluklarımız altında olmayan durumlarda bile görevleri üstlenebilir ve kendimize güvenebiliriz. Olayları gereğinden daha hafife alıp panik olmadığımız tahdirde, politik yaklaşımlar geliştirebilir, kolay ve kestirmeden sonuca rahatlıkla ulaşabiliriz. 

05:09'da Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim, günün erken saatlerinde özellikle ilişkiler açısından destekleyici bir görünüm. Sevgi dalgası sadece kişilere değil, bir çok konuya, değere yayılabilir. Bir şeyleri düzeltmek, duygulara yeni soluk kazandırmak açısından olumlu. Bazılarımız için karşı konulması zor bir rehavete de neden olabileceği gibi, bazı organizasyonlar, estetik dokunuşlar adına fayda sağlayacaktır. Ay bu açının ardından 12:09'da Başak burcuna geçene kadar temel açılarına ara verecek. Özellkle düzenleme, pratiklik, bitirilme bekleyen işleri ele alabilir ve kolayca halledebiliriz.

12:09'da Ay'ın Başak geçişi sayesinde daha objektif, analizci, detaylara önem veren tavırlar üzerimizde etkiliş olabilir. Serinkanlı ve olgun ifadeler takınabilir, pratikliğimizi güncel işlerimize taşıyabiliriz.  Attığımız her adımda bir sistemi takip etmek, her şeye bir düzen vermeye çalışmak bu etki altında mümkün. Hiç bir ayrıntıyı es geçmemek adına her detayın üzerinden bir kaç kez geçmek isteyebilir ve yoğun bir gün geçirebiliriz. Gün sonunda yorgunluktan yakınmak da tabii Başak transitinin özelliklerinden biri olarak gündeme gelebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder