22 Aralık 2015 Salı

22 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünde Boğa burcunda bugün.. Denge, uyum ve diplomasinin yanı sıra işimizi istikrarlı bir şekilde şansa bırakmamak ve yeniliklere ise fazla açık olmamak mümkün. Üzerimize aldığımız bir projeyi ne pahasına olursa olsun tamamlamaya gayret edebilir ve acele etmekten hoşlanmayabiliriz. Güzel olan her şey bugün fazlaca dikkatimizi çekebilir.

02:52'de Ay ve Pluto arasında oluşacak üçgen açı derin bir sezgiselliğe neden olabilir. Sabırla elimizdeki konuların derinlerine inebilir, güç ve iradeli bir şekilde konsantrasyon sağlayabiliriz. Bir fikri kafamıza takmak ve uykumuuzn kaçması da olası tabii.. Tutku ve ihtiras gecenin bu ilerleyen saatlerinde yüksek olabilir. İnatçılık tabii bu açının gölge yanı.

06:47'de Güneş, 20 Ocak'a kadar kalmak üzere kış mevsiminin başlangıcı kabul edilen Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kendimizi yaptığımız işle ifade etmeye daha yatkın olabiliriz. Beğenilen bir proje, idare ediş tarzımız, başarılı olduğumuz bir yön veya yapılan iş bu süreçte önemli hale gelebilir. Üstünlüğümüzün ve görevlerimizi icra ediş tarzımızın diğerlerin tarafından ilgi görmesi muhtemel. İlişkilerimizde samimi sıcaklıktan çok ciddiyet öne çıkabilir. Etrafımızdakilerden de en az kendimiz kadar çalışkan, ciddi, kontrolcü olmalarını talep edebiliriz. Bu da ilişkilerde bazı soğuk ortamların oluşmasına neden olabilir. İleriye dönük istikrarlı hedefler belirleyebilir sorumluluk ve görevlerimizin her şeyden önemli olduğunu düşünebiliriz. Olumlu olarak uzun vadeli, düşünen, ağırbaşlı, sorumluluk sahibi, organizasyonlarda becerikli, ayakları yere basan, gerçekçi ve hesaplı risk alabilen özelliklerin yanı sıra, olumsuz olarak; acımasız, bencil, nemrut, ruhsuz, yalnız ve güç tutkunu, aşırı materyalist, sürekli kötümser, şikayet eden, fazla statükocu ve muhafazakar davranışlar içinde olabiliriz.

07:04'te Ay ve Chiron arasında oluşacak ılımlı görünüm sabaha olumlu enerjilerle uyanmamıza yardım edebilir. Hatalarımızla, eksiklerimizle rahatlıkla yüzleşebilir hatta faklı bakış açıları üle çareler üretebiliriz. Gerçek iyileşme adına olumlu bir sabah. Çevremizdekilere de akılcı yaklaşımlarla rahatlıkla tavsiyelerde bulunabilir, rehber olabiliriz.

08:43'te Ay ve Merkür arasında netleşecek üçgen açı ile iletişim trafiğinde farkedilir bir hızlanma oluşabilir. Olaylara mantık çerçevesinden bakabilir, akilane çözüm yolları üretebiliriz. Haber alma, bilgi toplama, bilgi alış verişleri yoğun olabilir.

12:36'da Ay ve Venüs karşıt pozisyonda olacaklar; bu transit ilişkilerimizde dengelerin inat ve ısrar sonucu bozulabileceğine işaret. Karşımızdakilerin fikirlerini önemsemeden kendi isteklerimiz doğrultusunda hareket etmek maalesef sorun yaratabilir. Çıkarcı ve ısrarcı olmak öğle saatlerinde problem yaşamamıza neden olabilir. Nedensiz oluşacak yeme içme isteği, alış veriş dürtüsüne dikkat etmekte fayda var.

16:26'da Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı kesinleşiyor; gerçekten harika bir görünüm. İyimserlik, problemleri dürüstlük ve cesaretle ele alarak büyük düşünme ve yardımlaşma adına çok olumlu. Maddi konularda ve başarı, kalıcılık istediğimiz alanlarda başlangıçlar yapmak için çok uygun bir saat. Eğitim, hukuk, yurt dışı, medya ve inançlarımızla ilgili girişimlerimizde olumlu ilerlemeler olabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve bu güzel enerji tüm akşama yayılacak. 

21:59'da Ay ve Kuzey Düğüm arasında netleşecek üçgen açı ile zaten bu transit sanki katmerleniyor. Yeni tanışmalar, kişilerle birlikte alınacak kararlar, yapılacak işler çok daha akıcı ilerleyebilir. Diğerlerinden rahatlıkla yardım alabiliriz. Bence bu akşamın değerini iyi bilmek, önemli konularda adım atmak ileride verimli sonuçlar doğurabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder