7 Aralık 2015 Pazartesi

7 Aralık 2015 - Astrolozi


Yeni bir haftaya Ay'ın Terazi burcunda ilişkilerde denge ve uyum arayan özellikleri ile giriyoruz. Öncü gruplarda olan sert açıların zorlu gezegen açıları ile maalesef son bir kaç yıldır bu geçişler çoğumuzun beklentilerini karşılamakta zorlanıyor yani denge oluşturmakta problem yaşıyoruz. Bazılarımız ani çıkışlar yapıyor bazılarımız ise karşımızdakilerin ani çıkışlarına maruz kalıyor. Bir şekilde ilişkilerimizdeki, adalet anlayışımızdaki en önemlisi objektivitemizdeki alışılmışın dışında etkiler karşısında bildiğimiz doğru ve yanış kavramları değişiyor.

04:02'de Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde sabahın erken saatlerinde iletişim ve zihinsel aktiviteler yoğun olabilir. Duygularımız ve mantığımız arasındaki uyum öne çıkacaktır. Konuşarak çözebileceğimiz problemleri rahatlıkla tesbit edebilir ve bilgi alış verişleri içinde olabiliriz. Terazi burcunda ilerleyen Ay, bu açının ardından açısız kalacak; taa 13:25'te Akrep burcuna geçene kadar. Bu durumda Merkrür'ün vereceği desteği halletmemiz gereken işlere yönlendirebilir ve Akrep geçişine kadar başarı ile sonuçlandırabiliriz. Mantık kullanmak, duygusal iniş ve çıkışlarda bize yardım edecektir.

Günün diğer yarısında etkili olacak Akrep enerjisi hepimize derin bir duygusallık vereceğinden, tutku ve ihtiras dolu dürtüler de baş rolde yer alabilir. İnandığımız konularda irade ile hareket etmek, diğer günlere nazaran daha ketum davranmak, bazı konuları kendimize saklamak, konularda konsantrasyonu sağlamak bu enerji sayesinde mümkün. Güç çekişmelerine, kontrolcü davranışlara tabii dikkat etmekte fayda var. Derin araştırma gerektiren konularda rahatlıkla başarı sağlanabileceği gibi zorluklar karşısında güçlü bir asker gibi dayanıklılık gösterebiliriz.

19:25'te Ay ve Venüs kavuşuyor; yemek, içmek, alış veriş yapmak, belki iyi başlangıçlar adına oldukça uygun olabilir. Maddi şans açısından da olumlu. Ancak Venüs'ün bu konumda pek rahat olmadığını düşünürsek ilişkilerde ısrarcılık, kendi dediğimizde inat, kıskançlık da bu etki altında görünür olabilir. Davetler, aktiviteler düzenlemek, araştırmalar yapmak adına uygun kullanılabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder