12 Aralık 2015 Cumartesi

12 Aralık 2015 - Astrolozi


Yeniay'ın ardından yeni güne Yay burcunda boşlukta giren Ay, son olarak 03:24'te Düğümlerle kare içinde olacak; bu saatte ayakta olanlar için karamsarlık, çözümsüzlük hislerine neden olabilir. Hedeflerimiz doğrultusunda geçmiş tecrübeler daha fazla aklımıza takılabilir. Bunu yeni hedefler belirlemek ya da bakış açılarımızı değiştirmek adına bir motivasyon kaynağı haline getirmek adına kendimizi yönlendirmemiz çok daha fayda getirecektir.

08:46'da Ay Oğlak burcuna geçiş yapıyor; çok daha ciddi, sistemli, kontrollü davranışlar sergilememiz mümkün. Üzerimizdeki boş vermişlik hislerini bir kenara bırakarak olayları metanetle ele alabilir; sorumluluk ve görevlerimizi üstlenebiliriz. Etrafımızdakilerden de aynı beklentiler içine gireceğimizden ilişkilerimizde soğukluklar oluşabilir. Ancak önemli ciddi konuları halledebilmek adına çok olumlu bir transit. Bu arada Oğlaj burcu, artık biliyorsunuz ki, öncü bir burç. Kısacası Uranüs ve Pluto arasındaki kare bu geçiş esnasında tetiklenecektir. Mars'ın da halen Uranüs ile karşıtlığı aktif olduğundan hızlı gelişebilecek sert hatlı durumlar karşısında şaşırabiliriz. Kazalara, aksiliklere karşı önlem almakta fayda var.

15:42'de Ay ve Merkür kavuşacak; inandırıcılık, ikna edicilik yanımızda artış görülebilir. Akıl ve mantık daha dominant olacağından, net kararlar alınabilir; ancak bazılarımızda ise kararsızlık ve bunun doğurabileceği huzursuzluk oluşabilir. Fikir toplantıları, bazı konularla ilgili bilgi toplamak adına uygun kullanılabilir. İfade yeteneğimizde artış da olacağından, düşüncüklerimizi rahatlıkla aktarabiliriz. İletişim bu saatlerde yoğun olabilir.

21:55'te Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile etrafımızdakilere karşı olan hassasiyetimiz yoğunlaşabilir. Yardımlaşma, destekleşim adına uygun bir akşam. Mistik ve ruhani konulara karşı ilgimiz artacaktır. Dinlenmek, yalnız kalabilmek, sanatsal konularla ilgilenmek adına uygun bir akşam.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder