10 Aralık 2015 Perşembe

10 Aralık 2015 - Astrolozi


Yeni güne boşlukta giren Ay, 00:25'te Yay burcuna geçiyor; daha iyimser, daha yardımsever, daha cömert olabilmemiz mümkün görünmekte.. İnsanlarla beraber olmak ya da doğada vakit geçirmek, değişik tecrübeler denemek isteyebiliriz bugün. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, sehayat, pazarlama gibi konular gündem oluşturabilir.

04:34'te Merkür 2 Ocak 2016'ya kadar kalmak üzere Oğlak burcuna yerleşecek; mesleki ve benzeri işlerle ilgili planlar yapmak bu süreçte daha pratik olabilir. Kariyer olarak benimsediğimiz alanlarda işlerimizin istediğimiz gibi yürüyüp yürümediği incelenebilir, gerekirse iyileştirici değişiklikler yapılabilir. Yeni teknikler öğrenmek, ilerleme amaçlı yeni fikirler yakalamak, ciddi görüşmeler, toplantılar yapmak, hatta haritalarımız müsaitse ilerleme kaydedebilmek mümkün olabilir. Kariyerimizle ilgili ya da otorite figürleri, büyüklerimizle olan iletişimimizde artış görülebilir. Konuşmalarımız, iletişim şeklimiz bu süreçte daha ciddi bir hal alabilir. Olumlu olarak, iş yeteneği, yöntemli, mekanik ya da matematik alanlarında başarılı, konsantrasyon yeteneği, sözlerimizde ekonomi ve kararlılık verebileceği gibi; olumsuz olarak, aşırı katı düşünceler, aşırı hesapçı, dogmatik ve kötümser, adeta kapalı bir kutu gibi davranışlar içinde olabiliriz.

14:05'te Ay ve Neptün arasında sert bir kare oluşuyor; hayallerimiz ve gerçekler arasındaki farklılıklara işaret eder bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, endişeler gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir ve önemli konularda vereceğimiz kararları yanlış etkileyebilir. Yanılma payımız yüksek olabileceğinden bir iş girişi ya da karar aşamasındaki işlerimizi ertelemekte fayda var. İnsanlara karşı olan hassasiyetimiz de artacağından her söylenene inanmamız ve tabii suistimal edilmemiz mümkün olabilir.

17:02'de Ay ve Satürn kavuşacak; içimizdeki düşünceleri saklamak isteyebilir, bulunduğumuz ortamdan sıyrılmak, yalnız kalmak isteyebiliriz. Bazılarımızda vereceği karamsarlık, depresif düşüncelere neden olabilir. Negatif düşüncelerimizi beslememeye, enerjimizi yüksek tutmaya gayret etmekte fayda var; ne de olsa geçici bir etki.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder