24 Aralık 2015 Perşembe

24 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu İkizler burcunda bugün.. İletişimin, bilgi alış verişlerinin, bilgiye, öğrenmeye olan merakımızın arttığı bir gün. Konular arasında hiç zorluk çekmeden daldan dala atlayabilir, çok konuşup çok yazabiliriz. Eğitim, seyahat, ticaret, yayıncılık, trafik, ulaşım gibi konular vaktimizi alabilir.

08:27'de Ay ve Uranüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile sabaha telaş, tez canlılık, garip bir heyecan duygusu içinde uyanmamız mümkün. Herşeyi yeniden düzenlemek adına yaratıcılığımızı rahatlıkla kullanabilir hatta sezgilerimizden destek alabiliriz. Evimizde, iş ortamımızda, bulunduğumuz herhangi bir mekanda ufak değişiklikler yapmak adına uygun etkiler.

09:38'de netleşecek Ay ve Chiron arasındaki kare açı ile bizi rahatsız eden bazı hatalarımızın kafamızı meşgul etmesi, bazı durumlarda ise kendimizi suçlama eğiliminde olmamız muhtemel. Ancak yaratıcılığımızı kullanarak farklı bakış açıları ile sorunlara değişik çözüm yolları üretmek çok daha faydalı olabilir. Bu karamsar duyguların depresifliğe değil de motivasyon kaynağı oluşturmalarına izin vermek en doğrusu..

12:02'de Venüs ve Jüpiter arasında kesinleşecek olan olumlu görünüm tüm gün etkili. Gökyüzünün iki iyicil gezegeninin birbirlerini destekleyen bu hoş transit, finansal açıdan olumlu gelişmeler anlamına gelmekte. Çalışma şartlarında, yaşam koşullarında iyileşme, güzel ve şanslı olabilecek fırsatlar yakalama, parasal bolluk gibi zengin bir sevgi, iyilik, şefkat, anlayış ve özveri görmek veya göstermek zamanı olabilir. Sosyal yaşamda hareketliliğe sebep olur. Eğlenme, yaşama tat katacak maceralar, davetler gündeme gelebilir. Kendimiz özen göstermeye daha meyilli olabiliriz. İyi niyetle bazı dostluklarda, ilişkilerde ince hesaplara girilebilir.

19:15'te Ay ve Jüpiter arasında oluşacak kare açı ile bir çok şeyi abartmaya, kendimizi dev aynasında görmeye meyilli olabiliriz. Bazı problemleri iyimser bakış açısı ile yok farzetmek, küçümsemek mümkün. Kibir ve egoya karşı önlem almak, ilişkilerimizde sorun oluşmamasına yardım edecektir. İletişimde aşırı bir yoğunluk bu saatlerde oluşabilir.

22:03'te Ay ve Mars üçgen açı içinde olacaklar;  her zamankinden daha fazla özgüven, cesaret ve kararlılık hissedebiliriz. Fiziki güç, azim ve mücadele gerektiren işlerde başarı yakalayabilir, kararlı başlangıçlar yapabiliriz. Liderlik yapmak, kendi kaynaklarımızla dış olanakları birleştirerek başarı elde etmek mümkün olabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder