15 Aralık 2015 Salı

15 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Kova burcunda.. Bağımsızlığımıza ve özgür düşünmeye verdiğimiz önem kadar da sosyal olacağımız bir gündeyiz. Bizlerle aynı fikirde olan kişilerle bir arada olmayı isteyebilir, ama insanlarla aramıza bir mesafe koymayı da ihmal etmeyebiliriz. İçgörülerimiz ve içsel sesimiz bir anda kafamızda şimşeklerin çakmasına neden olabilir. Teknolojiyi bugün aktif olarak kullanacağız. Yenilikçi ve ilgi çekici bir şekilde egzantrik fikirlerimizi sıradışı kullanabiliriz.

07:22'de Ay ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde, sabah erken saatlerde yalnız kalma isteği verebilir. Önemli ciddi konuları ele almak belki ciddi, saygıdeğer kişilerle bu konuları tartışmak isteyebiliriz. Sorumluluk ve görevlerin bilincinde olmamız ise son bir kaç güne göre daha kontrollü ve iradeli olmamıza yardım edebilir.

12:26'da Ay ve Venüs arasında bir kare açı oluşacak; sosyal ilişkilerimiz iyice yoğunlaşabilir, alış veriş, yeme içme dürtümüz yükselebilir. İlişkilerde karşı tarafın isteklerinden çok kendi dediğimizi kabul ettirmeye çalışmak ve çıkarcılık gündeme gelebilir. Yapmacık davranışlar, her şeyi kendimize yontma gibi durumlar oluşabilir. İstemediğimiz kişilerden ya da şeylerden kurtulma isteği duyabiliriz. Farklı bir duygusallığa neden olacağından bazılarımızda tatlıya ve yemeğe abartılı yaklaşımlar görülebilir.

20:19'da Ay ve Uranüs arasında olumlu bir görünüm daha oluşuyor; akşam saatlerinde daha tezcanlı, heyecanlı hissedebiliriz kendimizi. Kendimizi, çevremizdekileri ya da bulunduğumuz ortamları canlandırmak adına her şeyi yeniden düzenlemek, rutin dışı birşeyler yapmak isteyebiliriz. Yaratıcılığımızı değişik bir şekilde ortaya koyabileceğimiz sosyal bir akşam geçirebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder