4 Aralık 2015 Cuma

4 Aralık 2015 - Astrolozi


Haftanın son iş günü ve Ay Başak burcunda.. Titiz, sistemli, pratik olabilmenin faydalarını rahatlıkla görebiliriz. Daha önce ele almaktan çekindiğimiz işler bile bugün bize basit görünebilir. Çalışkanlık göstermek, gün sonunda yorgun hissetmek olası.

05:52'de Ay ve Merkür karesi, 06:59'da ise Ay ve Jüpiter kavuşumu ile, dünden beri etkili olan ancak 14:52'de kesinlik kazanacak Merkür ve Jüpiter arasındaki kare görünüm sabah saatlerinde oldukça belirgin olabilir. Fikirsel dağınıklık veren ve sempatikliği kaybettirici bir transit. Detaylar, teferruatlar arasında dağılan akıl, düşünme, bilgileri aktarma, bir hedefe odaklanma ve uygulamaya geçmede zorlanabilir. Adeta bir zeka kovalamacası içinde disiplinden uzak bir çaba içine girebiliriz. Sürekli bir faaliyet içinde olsak da netice almada zorlanabiliriz. Yolculuk, eğitim, kültür, hukuk ve dini konularla pek ilgilenmemekte fayda var. Uçuk kaçık düşüncelerel boşuna vakit harcayabiliriz. Kişisel düşüncelerimizi abartılı olarak ortaya koyabilir ve ilişkilerimizde problem yaşayabiliriz. Yapamayacağımız sözler vererek boş keseden dolu atmaya çalışmak mümkün. Bu transit gün boyu etkili olacağından az ve öz konuşmakta fayda var.

Ay, 06:59'da Jüpiter temasının ardından günü açısız tamamlayacak; mümkün olduğu kadar süre gelen işlere yoğunlaşmak, başlangıçları ertesi güne bırakmak en doğrusu..

20:34'te Ay Kuzey Düğüm ile kavuşacak. İnsanlarla birlikte olmak, değişik tecrübeler, yardımlaşma konuları hatta beraber yapılabilecek çalışmalar önem kazanabilir. Cuma akşamı için dostlarla bir arada bazı konularda tetkikler yapmak, titiz davranmak adına uygun kullanılabilir; organizasyon çalışmaları başarı getirebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder