28 Aralık 2015 Pazartesi

28 Aralık 2015 - Astrolozi


Yeni bir hafta ve yılın son günleri.. Ay, Aslan burcunda tüm gün. Olayları kontrol altına rahatlıkla alabilir ve tüm yaratıcılığımızı kolayca sergileyebiliriz. 2015'in son günlerinde sahne bizim. İçimizdeki çocukla bağlantı kurabilir ve sanki süslü bir yılbaşı ağacı gibi keyif verici eğlenceli tecrübeler yaşayabiliriz. Sanki problemleri bir kenara atmak, yok var saymak hatta karamsar kişilerden uzaklaşmaya çalışmak isteyebiliriz. Ellerimizle gözlerimizi kapatıp kendi yarattığımız dünyanın baş rolüne kendimizi oturtabiliriz. Cesaret, ataklık ve tabii özgüven dengeli bir şekilde kullanılabilir. Tüm haftanın programını bugün rahatlıkla yapabiliriz.

08:17'de oluşacak Ay ve Satürn üçgen açısı sayesinde duygularımızı rahatlıkla kontrol edebilme fırsatı bulabiliriz. Günün ilk yarısında hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergilememiz hatta bir süre önceki davranışlarımız yüzünden kendimize kızmamız bile mümkün. Zorluklara rahat göğüs germek, geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabilmek, sabretme ve tahammül gösterebilmek açısından olumlu. Dizginleri kolaylıkla ele alabilir, sınırlarımızın, görev ve sorumluluklarımızın farkında olabiliriz. Önemli, olgun, saygı duyduğumuz kişilerden, otorite figürlerinden destekler bulabilmek de bu sabah mümkün.

19:13'te Ay ve Uranüs arasında netleşecek üçgen açı ile yaratıcı zekamızı aktif olarak kullanabilir ve bulunduğumuz ortamları canlandırabiliriz. Yüksek bir enerji üzerimizde aktif olabilir. Yeni ve rutin dışı herşey ilgimizi çekebilir. Farklı de değişik kişilerle tanışma, yeni hayat tecrübeleri, grup çalışmaları, organizasyonlar adına çok olumlu. Tatlı bir heyecan, telaş duygusu hissetmemiz ve her zamankinden farklı davranmamız etrafımızdakiler tarafından garipsenebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder