3 Kasım 2015 Salı

3 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay tüm gün Aslan burcunda; etrafımızdaki olayları, bizi ilgilendirsin ilgilendirmesin kontrol etmek isteyeceğimiz bir gün. Çevremizdekiler tarafından onaylanmak, pohpohlanmak isteyebilir, ufacık kritikler nedeniyle bile bulunduğumuz ortamlardan uzaklaşmak isteyebiliriz. Dünya sanki sahnemizmiş gibi algılayabilir, cüretkar, yürekli ve bir o kadar kartlarımız açık oynamak isteyebiliriz.

02:59'da Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı sayesinde görevlerimizin ve sorumluluklarımızın farkında olmak, olayları ciddiyetle ele almak mümkün görünmekte. Bu saatte ayakta olanlar duygularını rahatlıkla kontrol edebilir, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebilirler. Sabretme ve tahammül sınırlarımızda artış olabilir. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilme açısından güzel bir görünüm.

04:16'da Venüs ve Mars kavuşumu kesinlik kazanıyor; dün, bugün ve yarın etkili olacak bir transit. Kadın erkek ilişkileri açısından dikkate alınabilecek bir görünüm. Sevgi, güzellikler, maddi, manevi değerler adına mücadele edebilmek mümkün. Sevgiyi temsil eden Venüs'ün, seks ve aşkı simgeleyen Mars tarafından uyarılması, karşı cinse olan ilgiyi arttırabilir. Bu enerjinin dengesiz kullanımı ise tartışmalara, geçimsizliklere neden olabilir. Yaratıcılık gerektiren aktivitelere başlama adına çok olumlu. Ançak ilişkilerde ısrarcılık, aşırı cesaret, dediğimiz gibi suların ters yönde akmasına neden olabilir. 

15:23'te Ay ve Güneş kare açı içinde olacaklar; bu görünüm de ilişkiler açısından kritik saatlere işaret etmekte. Duygusal tansiyonumuzda artış görülebilir ki bu da davranışlarımızın gerginleşmesine neden olabilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse aniden krize dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek, bunda ısrar etmek diğer zamanlara göre çok daha kolay olacaktır.

Gece yarısının hemen ardından netleşecek Jüpiter ve Chiron karşıtlığı, gün boyu etkisiniz hissettirecek; bir kaç gün sürecek bir transit. İlkelerimizi, ideallerimizi testten geçirmemize, hedeflerimiz konusunda isteklerimizi bastırmaya çalışmamıza neden olabilecek bu görünüm. Sanki yaralarımızın kanaması, canımızı acıtması mümkün. Fiziksel olarak bazı hastalıkların oluşmasına, manevi olarak da bütünlüğü sağlayamamaya neden olabilir. Geçmiş tecrübeler yüzünden kendimizi suçlayabilir, çevremizdekilerden destek alamadığımızı düşünebiliriz. Adalet ve ahlak konusunda kendimizi sorgulamaya kalkabilir, hatta ilişkilerimizde bazı tartışmalara girebiliriz. Bakış açımızı değiştirmek, belki oluşan şartlara göre değişkenlik gösterip yeni çözüm yolları oluşturmak bugünlerde en doğrusu olacaktır. Kendimizi suçlama eğiliminde bir yapımız varsa; bu transit psikolojik ve fizik olarak bizleri epey zorlayabilir. Değişen şartlara uyum gösterebilmek en doğrusu olabilir. Farklı olanı mantıkla ele almak ve olaylara objektif, tarafsız yaklaşmak bizlere yarar sağlayacaktır.


Astrolozi




3 yorum:

  1. merhaba
    yarın göz kayması ile ilgili bir ameliyat geçireceğim,estetik bir düzeltme yapılacak. bu tarihler sıkıntılı olur mu?
    çok teşekkürler değerli yorumlarınız için.saygılar

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. çok çok teşekkürler Zerrin hnm. çok rahatladım. saygılar.

      Sil