22 Kasım 2015 Pazar

22 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe Koç burcunda ilerleyerek giriyor; daha hareketli, daha sinirli, oldukça cesaretli ama bir o kadar da taktikten yoksun davranışlar üzerimizde etkili olacaktır.  Mars'ın verdiği yüksek enerji sabırsızlığı da davetiye çıkaracağından sürekli hareket halinde olmak isteyebiliriz.

02:14'te Ay ve Mars arasında oluşacak karşıtlık agresif enerjiler barındırmakta.. Ay Tutulmasını da aktive eden dereceler üztünde olan bu görünüm bizleri her an patlamaya hazır hale getirebilir. Düşüncesizce yapılacak hareketler kazalara da zemin hazırlayabilir; sakin kalınması gereken bir gece var önümüzde.

03:59'da Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı bu saatte ayakta olanlar için olayların ciddiyetle ele alınmasını sağlayabilir. Sorumluluk ve görevlerimizin bilincinde olabilir ve duygularımızı dha kontrol altında tutabiliriz. Kimseye ihtiyaç duymadan tüm değerlendirmelerimizi rahatlıkla yalnız yapabiliriz.

15:59'da Ay önce Pluto ile kare ardından da 21:15'te Uranüs ile kavuşum içinde olacak; duygusal anaforlara, beklenmedik, ani gelişebilecek durumlara işaret edebilir. Olayları ele alırken içsel dengemizi sağlam tutmalı ve acele etmekten uzak durmalıyız. Önemli konularda eğer hazırlıklı isek, adım atacak cesareti rahatlıkla gösterebiliriz ancak yine de beklenmedik durumlar oluşabilir; dikkt.

17:25'te Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere Yay burcuna yerleşecek; ufkumuzu genişletmek, yeni tecrübeler kazanmak, alışılmış çevreden daha farklı değişik kültürlerle yaşama renk katmak mümkün olabilir. Değişik ilgi alanları, rutin dışı işlerden daha farklı aktiveteler, eğitim konuları gündem oluşturabilir. Hukuksal konular, eğitim, yardımlaşma, din, felsefe, gibi başlıklar bu dönemde kendimizi gösterebileceğimiz alanlar olabilir. Özgür ve iyimser bir tarz içine girebiliriz. Olumlu olarak özgür, toleranslı, değişikliklere ve öğrenmeye açık, felsefi, geniş düşünen, maceraperest, iyimser ve vizyon sahibi olabilmenin yanı sıra; olumsuz olarak, sorumsuz, düşük ahlaklı, dengesiz, dağınık, her şeyi çar çur edebilen, sürekli risk arayan, inançlarında abartılı ve sofu, kaba özelliklerden etki almamız da mümkün.

18:56'da Ay ve Venüs karşıt açı içinde olacaklar; ilişkilerimizde ısrarcılık, bencillik yapma etkisi verebilir. Karşı tarafınd bakış açısını önemsemeden kendi istediğimiz doğrultuda ilişkilerimize yön vermek isteyebiliriz. Alış veriş, yeme içme adına da dürtü oluşturabilir; her istediğimizi kolayca elde edebiliriz düşüncesi üzerimizde hakim olabilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder