23 Kasım 2015 Pazartesi

23 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününe temel gezegenlerden hiç bir açı almadan girmekte; taa 18:25'te Boğa burcuna giriş yapana kadar.. Diğer gök cisimleriyle tabii ki temasları var ancak bu görünüm klasik astrologlarca açısız yani "boşlukta" adlandırılmış. Bu görünüm için, önemli başlangıçlar adına uygun olmadığı söylenmiş. Ancak elimizde, kafamızda, toparlanmayı bekleyen işlerimiz, projelerimiz, bir süredir belki ileriye atılmış ıvır zıvır konularımız adına oldukça uygun. Koç burcunun verdiği kararlılık, özgüven, cesaret ve en önemlisi yüksek enerji ile bu konuları rahatlıkla ele alabilir ve ilerleme kaydedebiliriz. Bir çok işimize son rötüşları yapabilir, işleme koyulacak, yenilik getirecek hale sokabiliriz.

Koç enerjisi günün çoğunluğuna hakim olacak. Bunun yanında Venüs'ün Uranüs ve Pluto ile sert açıları ki, Uranüz karesi hemen günün bitimin ardından 00:13'te netleşecek; ilişkiler açısından alışılmadık ani gelişmelere neden olabilir. Ay'ın da bu açıları tetikliyor olması, öncü gruba ait burçların sanki sınıra gelmiş gibi hissetmelerine, belki güçlerinin üzerinde enerji harcamalarına, derin duygusallıklara neden olabilir. Özgür olmaya zorlayıcı enerji ile, aşk, iş, sosyal yaşam, ender rastlanabilecek tarzda güçlüklerle karşılaşabilir. Ufak tefek durumlardan büyük olayların doğabilmesine neden olabilir. "Ben buna niye katlanıyorum" sorusu bir çoğumuzun kafasını yoracaktır ve bu tabii bazı sonlanmalar oluşturabilir. Bunun yanında kendimiz, ailemiz, çevremiz için güzel farklı objeler yakalamak, değişik eğlenceler, serüvenler yaratmak, grup aktivitelerinde yer almak adına olumlu kullanılabilir.

18:25'te Ay'ın Boğa burcuna geçişi ile üzerimizdeki yüksek enerji akşama doğru dinginleşecek. Olaylar karşısından daha sakin ve tepkisiz kalabilir, tüm ihtimalleri pratiklikle ele alabiliriz. Güzel olan her şey çok daha fazla ilgimizi çekebilir ve üzerimize aldığımız her işi ne pahasına olursa olsun bitirmek isteyebiliriz. Yavaş hareket etmek, konuları asla şansa bırakmamak bu akşam mümkün.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder