10 Kasım 2015 Salı

10 Kasım 2015 - Astrolozi


Mustafa Kemal Atatürk'ün naaş’ı İstanbul'dan ayrılıyor, Ankara'ya götürülecek.
İnsanlar üzüntülü, hüzün var her yerde...
Karaköy'den geçerken birdenbire,
'Çıt' diye bir ses...
Çıt! Çıt! Çıt!
Aaa!
Gökyüzünden düğme yağdı biliyor musunuz?
Düğme yağdı gökyüzünden!
Atatürk'ün o bayrağa sarılı tabutuna düğme yağdı...
Rengârenk düğmeler!
Düğme yağıyor! Çıt! Çıt! Düğme yağıyor!
Herkes yukarı baktı!
O caddedeki dükkânlarda, bürolarda Türkiye Cumhuriyeti'nin Yahudi vatandaşları var pencerelerde... Ve Yahudi kardeşlerimiz, ülkenin Yahudi vatandaşları, önderlerini, bu güzel insanı kendi (matem) geleneklerine göre "gömleklerinin ceketlerinin düğmelerini kopararak" uğurluyorlar...
Nasıl bir görüntü...
Atların çektiği top arabasında Mustafa Kemal Atatürk'ün tabutu ve üstüne rengârenk düğmeler yağıyor, pencerede gözü yaşlı insanlar...
Gömleklerin, ceketlerin düğmeleri kopartılarak uğurlama ne demekmiş biliyor musunuz?
"BEN SENDEN SONRA EKSİĞİM"

Sunay Akın 


09:05

Büyük Önder Gazi Mustafa KemaI Atatürk’ü, vatanı ve miIIeti adına yaptığı büyük işIer için şükranIa anıyor, manevi huzurunda saygıyIa eğiIiyorum. Ruhu şad oIsun. Mustafa kemaI bir temeIdir. Bir yöndür. YapıImış, her şeyi bitmiş bir bina değiIdir. Onu ancak devam ettirerek, sürdürerek sevebiIiriz. Kendisine yeni şeyIer, yeni değerIer ekIeyerek sevebiIiriz. YaInız yüreğimizIe değiI, akIımızIa da seveIim. Mustafa KemaI en büyük zaferini o zaman kazanmış oIacak.

Güne boşlukta giren Ay, 06:02'de Akrep burcuna geçecek; tutku, ihtiras, güç ve irade hissettirecek bizlere.. Önemli günlerde Ay'ın Akrep seyahatlerini seviyorum; derin düşüncelere, kuvvetli sezgilere ve hayatı ciddiye alan fikirlere ölanak tanıyor. Gerçekler uğruna çabalamayı kolaylaştırıyor. Karşımıza çıkacak her türlü engele meydan okuyabilecek güçlü askerlere dönüşebiliriz. Tabii kendimizden olduğu kadar çevremizdekilerin de desteğini hak ettiğimizi düşünmek de kolaylaşabileceğinden beklentilerimiz büyük olabilir.

14:13'te Merkür ve Pluto arasındaki olumlu etkileşim netlik kazanıyor; transitin etkili gün boyu hissedilir olacaktır. Dikkat arttırıcı, zoomlama yapmak gibi bir şeyin iç yüzünü kavrama özelliğimizi açıcı, gerçeklerin tabaka tabaka içine girerek hakiki bilgiyi buldurabilecek, derinliklerdeki gizemi yansıtabilecek bir görünüm.Kendimizi zeka yönünde geliştirme, psişik, matematik, ekonomik, genetik, cinsellik, tıp ya da astroloji gibi derinlikli konuları öğrenmek adına çok uygun. Ayrıca para, mal, mülk, kredi, miras, vergi, sigorta gibi alanlarda görüşmeler yapmak, kararlar almak ve da bu amaçlarla kısa geziler yapmak mümkün olabilir. Bazı gizli konular, sırlar üzerinde ise sohbet daha kolaylaşacaktır; itiraflar yapılabilir.

20:06'da Ay ve Neptün arasında netleşecek üçgen açı ile derin duygusallık etkili olabilir. Yalnız kalarak iç dünyamıza çekilmek isteyebiliriz. Fantezilerle gerçekleri birbirinden ayırabilir, tüm insanlığa, dünyaya karşı sevgi ve merhamet hissedebiliriz. Yardımlaşma çalışmaları için çok uygun olduğu gibi, önemli sanatsal uğraşlar ve üretme açısından harika. Mistiki ruhami, manevi aktiviteler ise oldukça akıcı ve verimli ilerleyebilir. Yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabiliriz.


Astrolozi









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder