25 Kasım 2015 Çarşamba

25 Kasım 2015 - Astrolozi


Güne, Ay'ın Boğa burcunda devam eden hareketi ile giriyoruz; Boğa burcunun istikrar arayan, değişimlerden hoşlanmayan yanı günü etki altına alabilir. Fiziksel, duygusal bize keyif veren konuları daha kolaylıkla ele alabilir, süreklilik isteyen konularda pratiklik gösterebiliriz.

03:25'te Ay ve Jüpiter arasında oluşacak üçgen açı, iyimserlik, yardımlaşma konularında destek verecek bir görünüm. Farklı tecrübeler, yabancılarla, din ya da felsefe ile ilgili konularda ilerleme kaydedilebilir; tabii bu saatte uyanık olanlar için. Pozitif düşüncenin üzerimizde hakim olabileceği bir saat aralığı.

06:56'da Merkür önce Satürn ile kavuşum ardından da Neptün ile kare açı içinde olacak; bu durumda Satürn ve Neptün arasındaki kare açının etkileri daha hissedilir, görülün hale gelebilir. Bu görünüm dünden beri etkili olduğu gibi gün boyu bugün de aktif. Hayal kırıklıkları, beklentilerimizde sıkıntı, endişe, korku yaratarak depresyona sokma gibi özellikleri var. Çalışmak, hedeflere ulaşmak adına bedel ödememiz gerekebilir. Anlaşmazlıklar, karışıklıklar oluşabilir, görünen gerçekler, güvenilir olmayabilir. İlişkiler açısından atılacak adımlarda, ciddiyet ya da realist olma çabaları maalesef geri tepebilir.  Bilinçaltıdan gelen endişe, korku, özgüven eksikliği fısıldayan sesler, kendimizle kargaşaya düşmemize neden olabilir. Aynı şekilde 18:31'de Merkür'ün ayrıca Mars ile ılımlı bir etkileşim içinde olması ile bazı durumlar daha hızlı gelişebilir. Daha cesaret ve ataklık hissedebiliriz; fiziki olarak enerji verecektir. Ancak aşırı hayalperestlik bu cesaretle daha kolay hata yaptırır; dikkat. Gerçekçi olmaya ve beklentileri en aza indirmeye dikkat etmek gerek.

17:28'te Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı insanlarla bir arada olmaya, yeni tanışmalara, beraber yapılacak çalışmalarda başarı elde edebilmeye yardım edebilir. Uzun vadeli hedeflerimiz için sağlam temeller atma yolunda pratiklik gösterebiliriz. Ay bu açının ardından 19:15'te İkizler burcuna geçene kadar gezegensel olarak kısa süreliğine açısız kalacak.

19:15'ten itibarek Ay'ın İkizler seyahati akşam saatlerinde iletişimin, bilgi alış verişlerinin hızlanabileceğini söylemekte. İşlerimiz hız kazanabilir ve insanlarla bir arada olmak isteyebiliriz. Eğitim, ticaret, seyahatler adına uygun bir görünüm. Problemleri konuşarak, iletişimle halletmek isteyebiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder