21 Kasım 2015 Cumartesi

22 Kasım - 28 Kasım 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya, din ya da felsefe gibi konularda sizlere ışığını gönderecek. Çeşitli yönlerden ufkunuzu genişletme, yeni tecrübeler edinebilme, alışılmış çevreden farklı kültürlerle bağ oluşturabilme mümkün. Ders çalışmak, düşünsel ve yardımlaşma içeren aktivitelere eğilmek, metafizik, din, felsefe gibi konularla çok daha haşır neşir olmak adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe günü ise 3. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek; yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilişkileriniz önümüzdeki 15 gün içinde daha farklı bir boyuta taşınabilir. Ticaret, yayıncılık, eğitim, tatil, ulaşımla ilgili olarak bazı işleriniz netlik kazanacak. Önemli konularda vereceğiniz kararlarla, atacağınız imzalarda çok dikkatli olmaya dikkat edin; zira Dolunay'ın yanıltıcı ve suistimallere açık özellikleri var. Bazı konular kontrolünüz dışında ilerleme gösterebilir. Trafikte, iletişimde bazı dikkatsizlikler sorun yaratabilir. Yakın çevrenizden bazı dedikodulardan, gizli düşmanlıklardan haber alabilirsiniz. Seyahatlerinizde eşyalarınıza, pasaportunuza, biletinize daha dikkat verin; bazı kayıplara açıksınız. Bir konuya dikkat vermekte zorlanabileceğiniz bir hafta var önünüzde; hatta bazı inançlarınızı sorgulamak durumunda kalabilirsiniz. Endişe ve korku içinde özgüven eksikliğine mahal vermeyin; bilinçaltınız sizi yanlış yönlendirebilir..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; ortaklaşa gelirleriniz, borç, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi başkaları tarafından idare edilen ve sorumluluk getiren finansal bazı meseleler ile ilgili size ışığını gönderecek. Değişik hissedişler, psikolojik uyarılar, bazı gizli yönlerinizle yüzleşmeler oluşabilir. Araştırma gerektiren konularla ilgilenebilir, olayların gerçek yüzünü görebilirsiniz. Kararlı ve iradeli olabileceğinizden zorlansanız da önemli değişimler yaratabilirsiniz. Bütçenizle ilgili iradeli kararlar verebilirsiniz. Psikoloji, metafizik, ölüm ötesi, tarih gibi başlıklar sizi daha fazla ilgilendirebilir.. Perşembe günü 2. evinizdeki İkizler burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte maddi gelirinizle ilgili bazı gelişmeler daha görünür olacaktır. Kazançlarınızla ilgili olarak önemli bir adım atacaksanız, durup bir kaç kez daha düşünmenizi öneririm. Hatalı ödemeler yapmaya, para kaybetmeye, gereksiz harcamalara çok daha açık olabileceğiniz bir süreç. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulamak durumunda kalabilirsiniz. Maddi konularda endişeler, güvensizlikler korku yaratabilir. Bu hafta içi dostlarınızla da para alış verişleri içinde olmamanız, gelirinizden bazı kesintilerin oluşması muhtemel. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gereken bir hafta var önünüzde..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; tüm ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, evliliğiniz, taşınma ve danışmanlık işleriniz, rekabet içinde olduğunuz kişilerle ilişkileriniz konularında size ışığını gönderecek. İlişkilerinizdeki rolünüz daha belirginleşebilir, karşılıklı konuşmalar tartışma yönünde olsalar da daha yaratıcı olarak eksiklikleri ve hataları gözlemleyebilirsiniz. Bu süreçte tek başına olmaktan çok birileri ile ortaklaşa çalışmak daha iyi sonuçlar verebilir. Bazı anlaşmazlıkları çözümlemek adına avukat ya da danışmanlara başvurabilirsiniz. Bazıları için taşınma konuları ile ilgilenmek de olası. Perşembe günü burcunuzda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte fiziksel ve psikolojik sağlığınızda, tüm ikili ilişkilerinizde bazı gelişmeler çok daha görünür olacaktır. Bir anlaşma ya da sözleşme imzalarken, önemli bir konuda el sıkışırken bu süreçte bir kaz kez daha kararlarınızın üzerinden geçmeniz en doğrusu olabilir. Hayal kırıklıklarına, beklediğinizi, umduğunuzu bulamamaya çok açıksınız. Bazı fikir ayrılıkları, sözleşmelerin iptali söz konusu olabilir. Basit başlayan işlerde karışıklıklar, belirsizlikler oluşabilir; detaylar konusunda suistimaller yaşayabilirsiniz. Özellikle bu hafta içi çok önemli kararlar vermek konusunda acele etmeyin. Planlarınız suya düşebilir; gerçekçi olmaya özen gösterin.











Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; çalışma hayatınız, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkileriniz, varsa evcil hayvanlarınız ve yürüttüğünüz projeler, tabii en önemlisi sağlığınızla ilgili bazı gelişmeler daha netleşebilir. Görevlerinizi, sorumluluklarınızı bilmenin tam zamanı. Çalışma tekniklerinin, çevre koşullarının vakit alması muhtemel. Egonuza hükmedemiyorsanız, emir altında çalışmak zorlaşabilir. Sağlığınızla ilgilenmek, titizlik gerektiren işlerle uğraşmak, hamaratlık yapmak zorunda kalabilirsiniz. Perşembe günü ise 12. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte bazı gizlilik içeren konularla, dedikodularla, gizli düşmanlıklarla karşılaşmanız, psikolojik bazı problemlerin uyanması söz konusu. Bunun yanında bazı mistik, ruhani konulara ilginiz artabilir; ezoterizm, okültizmle daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bilinçaltı korkularınız, endişeleriniz bu süreçte rahatlıkla giderebilir, çözüm yollarına başvurabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda üretime geçebilmek, sanatsal aktivitelerle uğraşmak, özellikle yazı ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Bazı konularda konsantrasyon problemleri ve  özellikle seyahatlerinizde, hukuk, eğitim, medya, farklı kültürler ve bakış açıları alanlarında sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Uykusuzluk çekebileceğiniz gibi ruhsal depresif bir hal üzerinizde etkili olabilir; bu süreçte dinlenmeye özen gösterin. Hafta içi günlük hayatınızda bazı detaylar sizi zorlayabilir; kontrol dışı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çok önemli konularda vermeniz gereken kararları ertelemekte fayda var..










Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; mutluluk ve canlılık verecek bir transit. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde yeni gelişmeler yaşayabilir, cesaret ve özgüven gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Eğence, sosyal yaşam, özel arkadaşlıklar önem kazanabilir. İçinizdeki çocukla temasa geçebilir ve değişik tecrübeler yaşayabilir, spora başlayabilirsiniz. Adrenalin içeren aktiviteler ilginizi çekebilir. Kendinize duyacağınız güven, bir adım öne çıkmanıza yardım edebilir. Sanatsal gelişmelerle ilgilenebilir, konser sergi ziyaretleri yapabilirsiniz. Perşembe günü 11. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek; sosyal arkadaş çevreniz, üyesi olduğunuz gruplar, entellektüel birikiminiz ve hayatınızla ilgili umutlarınzı önümüzdeki 15 günlük süreçte daha görünür gelişmeler oluşturabilir. Aşırı zevk ve eğlence düşkünlüğü hatalı harcamalara neden olabilir. Gerçeklerle hayallerinizin örtüşmemesi ya da hedeflerinizle ilgili çeşitli engeller, hayal kırıklıkları oluşturabilir. Bazı dostlarınızla aranızda sorun yaşanabilir, gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Dostlarınızla ilgili vereceğiniz kararlarda dikkatli olmanız, her söylenene inanmamanız, hayalperest davranışlardan uzak durmanız özellikle bu hafta içi önemli. Aşk hayatınızda kendinizi aldatmanız, bazı inatlaşmalar sorun yaratabilir. Pahalı objeler konusunda da masraflara dikkat etmeniz önemli..











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; eviniz, aileniz, aile büyükleriniz, gayrimenkulünüzle ilgili konularda size ışığını gönderecek.Aile ortamı, ev bu süreçte size daha fazla güven verebilir. Emlak konularında hareketlenmeler oluşabilir. Aile geçmişi ya da milli konularla daha fazla ilgilenebilir, manevi, psişik, ruhani başlıklarla ilgilenebilirsiniz. Dış dünyadan kopma eğilimi oluşabileceği gibi, evden çalışmak kolaylaşabilir. Aile ya da emlağınızla ilgili hukuksal konular öne çıkabilir, resmi bazı işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Perşembe günü ise 10. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek; kariyeriniz, otorite figürleri ve aile büyükleri ile ilişkilerinizde çeişitli gelişmeler daha görünür olacaktır. Kariyerinizde ya da amirlerinizle yaptığınız bazı fikir birliklerinde sorun yaşanabilir, anlaşmalar, sözleşmeler problem yaratabilir. Önemli bir imza atmanız gerekiyorsa, bir kaç kez detaylar üzerinden geçmenizde fayda var; hata yapmaya, aldanmaya oldukça açıksınız. Sonlandırmak istediğiniz bir konuda hesaplarınız gerçeklere pek uymayabilir. Bunun yanında uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir işbirliği fırsatı, eviniz ve işiniz arasında kalmanıza neden olabilir. Bilinçaltı güvensizliklerine mahal vermeden akıllıca hareket etmeye ve hayal kurmamaya özen gösterin. Ne kadar gerçekçi davranırsanız o oranda başarıya yaklaşabilirsiniz. 

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilişkileriniz, bunun yanında eğitim, iletişim, seyahat, ticaret, yayıncılık, ulaşım konuları ile ilgili size ışığını gönderecek. Hayatınız ve zihinsel hareketliliğiniz bu süreçte aktifleşecektir. Fikirsel iletişim, sosyal ilişkileriniz hızlanabilir, yakın çevrenizle ile yardımlaşma oluşabilir. Yazışmalar, dosyalar, trafik çok daha fazla vaktinizi alabilir; düşüncelerinizi rahatlıkla öne sürebilirsiniz. Entellektüel birikiminizi iletişim yoluyla yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. Perşembe günü 9. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, din ya da felsefe konuları ile ilgili işleriniz daha belirgin hale gelebilir. Resmi konularda yazışmalar, yurt dışı alanlarda iletişim artabilir. Ancak detaylar kafa karışıklıkları oluşturabilir; olayları net olarak incelemeye özen gösterin. İletişim cihazlarınızda, ulaşım araçlarınızda arızalar yorabilir dikkat. İdealize ettiğiniz bir iş, proje konusunda aşırı hayalperest olmamaya, gerçeklerden uzaklaşmamaya özen gösterin. Özellikle hafta içi kendinizi kandırmaya sakın uğraşmayın; bu şekilde başarıya daha yakın olabilirsiniz. Uzak akrabalardan gelebilecek hastalık haberine üzülebilirsiniz...











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; parasal konular, maddi, manevi değerlerinizle ilgili bu süreçte size ışığını gönderecek. Kazancınızla ilgili olarak harekete geçmek isteyebilir, değişik hedefler, çözümler üretmeye daha yatkın olabilirsiniz. Maddi alanlarda egonuzu abartmamaya özen göstermekte fayda var. Para bu dönemde sizin için önemli hale gelebilir. Perşembe günü ise 8. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte bazı kriz içerebilecek durumların oluşmasına neden olabilir. Bu süreçte yanlış ödemeler, hesaplarda hatalar oluşabilir. Risk içerebilecek yatırımlar açısından pek uygun bir süreç değil. Aşk hayatınızda, bazı özel arkadaşlıklarda inatlaşmalar, aldanmalar oluşabilir. Spekülatif yatırımlar, pahalı lüks alış verişler adına yanlış kararlar verilebilir. Çocuklarınızla ilgili olarak bazı masraflar sorun yaratabilir. Bazı yüzleşmeler, gerçek duygularınızı görmenize neden olabilir. Hayalperest davranışlar maalesef gerçeklerin görünür olmasına engel oluşturacaktır; kendinizi sakın kandırmayın. Ancak bu süreç bazı korkularınızı farketmenize yardım edeceğinden çözümleri de beraberinde getirebilir. Şartları kontrol edemediğinize şahit olabilirsiniz...












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bir anlamda gelecek için kendinizi yenileme süreci diyebiliriz. Kendinize güven, zorlanmadan diğerleri üzerinde etkili olabilme, cazibe türünden canlanmaya neden olabilir. İkili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, evliliğinizde bazı çekişmelere neden olabilir. Artan benlik duygusu kendinizi ispatlamaya ve fark etmeden diğerleri üzerinde baskıcı davranışlara neden yaratabilir. Sağlık açısından enerjiniz de yükseleceğinden kendinizi sanki bir adım daha diğerlerinin önünde görebilirsiniz. Perşembe günü 7. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük dönemde ortaklıklarınızda, evliliğinizde, danışmanlık ve taşınma alanlarında bazı hayal kırıklıkları yaşamaya meyillisiniz. Duygusal olarak etkilenebilir, hayal ettiklerinizi umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Sezgilerinizin güvenirliği, kağıt üzerinde görünen gerçeklerle bağdaşmayabilir. Ortaklık kurmak, belki evlenmek, önemli bir konuda anlaşma, sözleşme imzalamak adına uygun bir süreç değil. Özellikle hafta içi hiç bir konuda kendinizi kandırmayın. Enerjiniz düşük çalışabileceğinden özgüven problemi de yaşayabilirsiniz. Özellikle ev, aile, gayrimenkul alanlarında ayaklarınız bu hafta yere sağlam basmalı. Çalışmak, detayları titizlikle atlamamak size fayda getirecektir. İnatçılık yaptığınız konularda üzülebilirsiniz.









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; yalnız kalarak kendinizle baş başa kalmak isteyebileceğiniz, sosyal yaşamdan sıyrılmanıza neden olabilecek bir süreç. Egoya sarılmak yerine, bazı şeyleri kendinize itiraf etmek ve düzeltme yönüne gitmek en doğrusu olabilir. Gizli söylemler, gizli düşmanlıklar ve tabii dedikodular, uzak durmanız gereken konular. Kendinizi gizlemek isteyebilir, bazı konularla yüzleşmekten korkabilirsiniz. Bu dönemde yapılacak en doğru şey, sorunları, hataları kabul ederek, manevi, psikolojik ya da ruhani çalışmalar yapabilmek ve karşılıksız yardımlarda bulunabilmek. Temizlenmek, arınmak adına uygun olarak size yarar sağlayabilir. İnatlaşma ve endişe içeren duyguların nedenlerine odaklanabilirsiniz. Sanatsal çalışmalar ise bu süreçte üretkenlikle ele alınabilir. Perşembe günü 6. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte çalışma ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, müşterilerinizle ilişkileriniz, yürüttüğünüz projeler, sağlıkla ilgili işleriniz çok daha belirgin hale gelebilir. İşlerinizi titizlikle ele almanız, detaylar üzerinde ince ince çalışmanız sizi hata yapmaktan koruyabilir. Ancak hayalperest düşünceler, gerçek dünyada umduklarınızı karşılamayacağından üzülebilirsiniz. Konsantrasyon sorunları yaşayabilir, trafikte, iletişimde, ulaşımda hatalar yapabilirsiniz. Yakın çevreniz bağlantılı duyacağınız bazı haberler sizi üzebilir. Seyahatlerinizde, eğitim konularında dikkatli olmanız gereken bir hafta var önünüzde..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; sosyal arkadaş çevreniz, grup aktiviteleri, davetler, organizasyonlarla ilgili olarak size ışığını gönderecek. Dost gruplarınızla ilgili fikirler, değer yargıları, tüzük ve kuralları önem kazanabilir. Amaçlarınıza, hedeflerinize ulaşmak için hevesiniz yükselebilir; ideallerinizin farkına varabilirsiniz. Birlikten kuvvet doğar cümlesinin doğruluğunu anlayabilir, birlikte çalışmaktan daha fazla yarar görebilirsiniz. Dostlarınız arasında kendinizi öne çıkarabilecek konularda başarı gösterebilirsiniz. Toplumla ilgili bazı konular sizi daha fazla ilgilendirebilir. Perşembe günü ise 5. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gereçekleşecek; aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, sanatsal aktiviteleriniz, yaratıcılığınız, hobileriniz ve spor konularınızla ilgili olarak bazı gelişmeler daha görünür olabilir. Hayatın eğlenceli yanı bu süreçte harcamaları arttırabilir; pahalı bir objeye gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Cesaret gerektiren yatırımlar açısından kesinlikle kendinizi kandırmayın; hata yapmaya özellikle bu hafta çok müsaitsiniz. Hayal ettikleriniz ve gerçekler birbirini tutmayabilir. Çocuğunuz ya da sevgilinizle ilgili bazı harcamalar oluşabilir. Bu arada dostlarınızla para alış verişlerinden de uzak durmakta fayda var. Değerli bir eşyanızı kaybetme tehlikesine karşı da dikkatli olun.. 











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazar günü Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; kariyeriniz, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkileriniz açısından size ışığını gönderecek. Beğenilen bir proje, idare ediş tarzınız, size başarı getirebilir. Aile büyükleri ile iletişiminiz artabilir. Kariyerinizle ilgili olarak daha cesaretli hareket edebilirsiniz. Yalnız daha önce bazı durumları kurtarmak veya bir sakınca yaratacağı düşünülmeden yapılan hatalı, kötü ya da saklanmak istenen bir konu ortaya çıkabilir. Sorumluluklarınızın ve görevlerinizin bilinci ile daha adil, daha yapıcı olabilmek adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. Perşembe günü ise 4. evinizdeki İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek; ev, aile, gayrimenkul gibi konularda önümüzdeki 15 günlük süreçte bazı gelişmeler daha belirgin hale gelebilir. Önemli bir evrak, önemli bir kararla ilgili onay almada sorun yaşanabilir. Ailenizle ilişkinizde fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Evinizle ya da ailenizle ilgili bazı konularda hayal ettiklerinizle gerçekler örtüşmeyebilir. Duygusal olarak zorlanabileceğiniz etkiler var. Üzerinizde hissedeceğiniz bazı baskılar, özgüveninizi zedeleyebilir; endişeler uyanabilir. Hayatınızın kontrolü sanki elinizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Affedici, merhametli davranışlar her zaman başarı sağlayabilir; sadece aşırı hayalperest davranmamaya, olaylara kabullenişle yaklaşmaya özen gösterin. .. 









Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder