19 Kasım 2015 Perşembe

19 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, güne Kova burcunda giriyor; sezgilerimiz yaratıcılığımızla birleşebilir ve bizi zamanın bir adım ötesinde düşünmeye itebilir. Özellikle günün ilk yarısı farklı bakış açıları, yaratıcı düşünce tarzı, yenilikçi ve özgür fikirler bizleri insanlarla bir arada olmaya itebilir. Grup çalışmaları ve rutin dışı planlar açısından akıllıca kullanabileceğimiz bir gün yarısı var önümüzde.

08:27'de Ay ve Güneş arasında oluşacak kare açı ilişkiler açısından biraz kritik enerjiler barındırmakta. Eğer duygularımızı kontrol edemezsek, çevremizdekilerle iletişimimizde sorun oluşabilir. Yükselen duygusal tansiyon, bazı küçük problemleri kriz haline dönüştürebilir; kendimizi haklı görmek, bazı şeyleri ise hak etmediğimizi düşünmek, alıngnlık kolaylaşabilir. Bu davranışlarımızda gergin bir hava estirebilir.

10:19'da Ay ve Merkür arasında oluşacak diğer bir kare görünüm ise, yukarıdaki etkileri daha da besleyecektir.  Merkür ve Güneş arasında oluşan yanıklık yani negatif etki, özellikle problemimiz olan kişilerle bu saatlerde konuşmamamız gerektiğini fısıldıyor. Kendimizi ifade etmekde zorluk yapayabilir ve kaş yapayım derken göz çıkarabiliriz. Duygusal ve fiziksel rahatlama yollarına gitmek, olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamak bu sabah için önemli. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 14:21'de Balık burcuna geçene kadar da açısız kalıyor.

Ay'ın Balık burcu transitine başlaması ile duygusal yanımız daha hareketlenebilir. Yardımlaşma, şefkat, merhamet, affedicilik hislerimizde artış görülebilir. Bazı açılarda gerçekleri reddedebilecek kadar hayalperest davranışlara da neden olacağından kendimizi kolayca aldatabiliriz; bu noktada dikkatli olmak gerek. Yetenek ve yaratıcılık gerektiren konularda ise sezgilerimiz bizlere doğru yolu gösterebilir. Dikkatleri üzerimize çekmek istemeyeceğimizden utangaç tavırlar sergileyebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder