5 Kasım 2015 Perşembe

5 Kasım 2015 - Astrolozi



Ay, yeni güne Aslan burcunda boşlukta girse de, 05:22'de Başak burcuna geçiş yapacak. Seçicilik bugün anahtar kelimemiz olabilir. Zekamızı daha çok hangi fikrin bizler için daha yararlı olacağı yönünde çalıştırabilir, ciddiyet ve sadelik içinde olabiliriz. Birilerine yararlı olmayı istemek, hizmet etmek ve kendimizi yorgun hissedinceye kadar çalışmak mümkün. Detaylar bizi her zamankinden daha fazla heyecanlandırabilir, elimizdeki işleri pratiklikle ele alabiliriz.

14:35'te Ay ve Satürn arasındaki kare açı ilişkiler açısından zorluklara neden olabilir. Kendimizi yalnız hissetmemiz, onaylanmıyormuş, kabul görmüyormuş, başarısızlıklar yaşıyormuşuz düşünceleri içinde karamsarlık içinde olmamız muhtemel. Önemli görüşmeleri, başlangıçları bu saate denk getirmemek en doğrusu olabilir. İçten gelen olumsuzluğun verdiği negatif enerji ilişkilerde, görüşmelerde samimiyet yakalamakta zorluk çıkarabilir. Enerjiizi yüksek tutmaya ve negatif düşüncelere izin vermemeye çalışmak en doğrusu olacaktır.

16:11'de Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde sosyal ilişki tempomuzda hızlanma oluşacaktır. Anlamlı, anlamsız konuşmalar artabilir, bilgi alış verişleri yoğunlaşabilir. Yakın çevremizle olan görüşmelerde hızlanmalar ve yakınlaşmalar görülebilir.

19:35'te Ay ve Neptün arasında karşıtlık oluşacak; zayıflık, karışık duygular, güvensizlik vererek tuhaf bir ruh hali içine girmemize neden olabilir.  Netlik istediğimiz işlerimizde şüphecilik, endişe yükselebilir. Başkaları ve olayları anlamak şöyle dursun, kendimiz hakkınd bile yanlış düşünebiliriz. Basit bir olay bile cesaret kırıcı olarak negatif duygularımızı besleyebilir; bu nedenler ilaç ya da alkol alımında dikkatli olmakta fayda var. Bazı alerjik reaksiyonlar içinde zemin hazırlayıcı bir nitelik taşımakta aynı zamanda. Bu akşam yediklerimize, içtiklerimize dikkat etmekte fayda var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder