27 Kasım 2015 Cuma

27 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününe İkizler burcunda giriyor; iletişim, bilgi alış verişleri, ulaşım belki trafik günümüzün öne çıkacak konuları. Olayların hızlı gelişmesi, değişik konular arasında zorlanmadan gidip gelmek hatta belki dedikodulara varabilecek sohbetler mümkün. Sorunlarımızı konuşarak halletmeyi isteyebiliriz; zihnimiz oldukça hızlı çalışabilir.

05:23'te Ay ve Jüpiter arasında oluşacak kare nedeniyle erken saatlerde bazı problemleri yükselecek özgüvenle küçümsememiz olası. İletişim trafiğimizde ani yükselme olabilir. Boş boğazlıkla uğraşmamaya ve iletişim şeklimize ego karıştırmamaya özen gösterelim.

05:35'te ise Ay ve Venüs arasında üçgen bir açı netlik kazanacak; bu ilişkilerimizin trafiğini de arttırabilir. Bilgi paylaşmak, çevremizdekilerle bağlantı kurmak isteyebiliriz. İlişkilerimizde objektif olabilmenin faydalarını görebiliriz. Gözümüz, kulağımız daha güzelliklere odaklanmak isteyebilir; sevgi, merhamet duyguları bizi sarabilir. Yeme içme, alış veriş tembellik isteklerimizde de artış görülebilir. 

18:57'da Ay ve Düğümler arasında oluşacak kare bizi akşama dağru karamsar duygulara sokabilir. Geçmiş olumsuz tecrübeler daha fazl aklımızı kurcalayacağından, hedeflerimize ulaşamıyormuş gibi hissedebiliriz. Yalnız kalmayı tercih edeceğimiz saatler olabilir. Depresif ve geçmişe bağlı olumsuz düşüncelerden uzak durmak, geleceğe yönelik iyimserlik göstermek ve bakış açımızı değiştirmek adına olumlu kullanılabilir bir transit. Yeni çözüm yolları oluşturmak adına motive olabiliriz. Ay bu açının ardından Yengeç burcuna geçene kadar gezegenlerle temel açı yapmayacak; dinlenmek adına hoş bir zaman aralığı olabilir.

21:26'da Ay'ın Yengeç burcuna geçişi ile etrafımızdakileri de en az kendimiz kadar koruyabileceğimiz, kollayabileceğimiz bir akşam var önümüzde. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, aile, ev, vatan millet konuları ile daha fazla ilgilenebiliriz. Yengeç burcu Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi de harekete geçirebileceğinden hızlı gelişmelere tanık olabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder