12 Kasım 2015 Perşembe

12 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay güne üzerinde Yeniay tozu ile Akrep burcunda ilerleyerek başlayacak; derin duygusallık belki duygusal olarak zorluklar, bazı yüzleşmeler nedeniyle krizler ama en önemlisi güç ve irade ile giriyoruz yeni bir güne. Her konumuzu etrafımızdakilerle paylaşmak istemeyebilir, kedimize saklayabiliriz. Etrafımızdakileri kontrol etmeye çalışabilir, hedeflerimize tutku ve ihtirasla asrılabiliriz.

16:54'te Ay ve Mars arasında oluşacak olumlu görünüm ile fiziksel gücümüzde önemli bir artış gerçekleşebilir ve liderlik gerektiren konuları rahatlıkla ele alabiliriz. Cesaret, özgüven ve ataklık hissedebilir önemli başlangıçlar oluşturabilir ve en önemlisi Yeniay enerjisini de arkamıza alabiliriz. Başkalarının güvenini ve onayını alacak davranışlar içinde enerjik saatler geçirilebilir

17:03'te ise Ay bu kez de Kuzey Düğüm'le ılımlı bir etkileşim içinde olacak; yeni tanışmalar, ortaklaşa beraber yapılacak işler adına uygun bir transit. Yardımlaşmanın, politik davranışların önemine varabilir; birileri için bir şeyler yapmak yararlı olmayı isteyebiliriz. Diğer kişilerden de rahatlıkla destek alınabilir. Ay, bu açının ardından çok kısa bir süreliğine boşluğa giriyor ve 17:13'te Yay burcuna geçiş yapacak. Hayata daha geniş ve eğlenceli bir pencereden bakabilir, bilgi paylaşım ve yardımlaşmaya daha önem verebiliriz. İyimser düşünceler, problemli konuları mantıkla bilgelikle ele alabilmek mümkün olabilir. Dürüstlüğün önem kazanacağı bir süreç başlamakta..

18:47'de Merkür ve Chiron arasında Harika bir üçgen açı netlik kazanacak; gerçekten iyileştirici, şifalandırıcı bir görünüm ve bugün, yarın etkilerini hissedebilir olacağız. Zihinsel olarak uyarılmaya oldukça açık olabiliriz; iletişim oldukça güç kazanabilir. Önemli bilgilere ulaşabilir, çözümler elde edebiliriz. Bunun yanında dedikodular içi boş laflar da havada dolaşabilir, dikkat. Konuşarak görüşerek anlaşma sağlamak, sağlık alanında iyileştirici sonuçlar, araştırmalar yapmak, sağlık kürleri ve sağlık gezileri organize etmek adına çok uygun. Yakın çevremizdekilere fikirlerimizle yararlı olabiliriz.

19:27'de Mars ve Kuzey Düğüm kavuşumu da netlik kazanacak, bir önceki açı gibi bugün ve yarın etkili. Elimizdeki projeler konusunda, beraber çalıştığımız kişilerle, ortak yapılacak işlerde harekete geçme adına olumlu etki verebilir. Ancak ilişkiler konusunda ani iniş çıkışlar agresif durumlara da neden olabilir; hızlı bir şekilde kavgcı kişiliklere bürünebiliriz. Ancak yardımlaşma ve girişilecek işlerde cesaret, ataklık ve özgüven konusunda bizlere yardımcı olabilir.

23:40'ta Mars, 4 Ocak'a kadar kalmak üzere Terazi burcuna geçiş yapacak. İkili sosyal ilişkilerde canlanma, coşkunluk yaratacaktır. Bu artış iki yönde de olabilir; iyi giden ilişkilerin yoğunluk kazanması, fazla sorun yaratmayacağı halde ortaya koymaya cesaret edilememiş konuları hodri meydan yaparak, ilişkileri daha net hale getirmesi yönünden faydalı olabilir. Diğer yönden ortaklar, ikili ilişkiler konusunda kavgalara, düşmanlıkların açıkça ortaya çıkmasına da vesile olabilir. Şayet ilişkilerde problem varsa fikir ayrılıklarına, birbirini dinlememeye yol açar, fikirsel, mantıksal, hukuksal çekişmeler oluşabilir. Avukatlık durumlarda çetrefilli gelişmeler oluşabilir. Bireysel enerjiler, ortaklaşa çalışma yolu ile en yüksek seviyeye ulaştırılabilir. Olumlu olarak barış için savaşan, usta bir stratejist, inandırıcı, sosyal, olayların iki yönünü tartarak karar veren, takım çalışmasında iyi, zevklere düşkün, artistik girişimler, rekabet edebilen özelliklerin yanı sıra, olumsuz olarak, karar almakta zorlanan, başkaların onayını arayan, sürekli erteleme içinde, aşırı tartışmacı, kolayca kışkırtılan, kızgınlığını aniden ifade eden, öfkesiyle ilişkilerini yıkan, yeni bir şeye başlamak için cesaretlendirilmesi gereken, gelgeç duygular içinde olabiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder