9 Kasım 2015 Pazartesi

9 Kasım 2015 - Astrolozi


Yeni bir haftaya Ay'ın Terazi burcundaki seyahati ile başlıyoruz; denge ve adaletin yanı sıra adil bir savaşçı olabilmeye, her konuyu iki yüzü ile ele alabilmemize ve değerlendirmemize olanak tanıyacak bir görünüm. Haksızlıklar karşısında bir savaşçıya dönüşmek tabii ki mümkün dedik; ne de olsa dün gerçekleşen Ay ve Pluto karesinin ardından Ay bugün de Uranüs ile 04:42'de karşıtlık yapacak. Ani yükselebilecek herekete geçme, değiştirme, dönüştürme dürtüsü bu saatlerde ayakta olanlar için içsel huzursuzluklara neden olabilir. Bazı ani kazalar, ani tartışmalar, beklenmedik durumlar oluşmasına zemin hazırlayacak bir transit. Beklenmeyeni beklemek anlamına da gelebilir. İçsel dengemizi bozmamaya ve durumlar karşısında paniklememeye özen gösterirsek bazılarımız için ani başarılara da işaret edebilir; motivasyon kaynağı olarak kullanılabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve tüm gün açısız kalacak. Pazartesi olmasına rağmen, önemli başlangıçları ilk adımları bugüne denk getirmemek en doğrusu olabilir. Projeleri, planları gözden geçirmek, son haline getirebilmek adına olumlu çalışmalar içinde olabiliriz. 

Yeni güne girişin hemen ardından dün Terazi burcuna geçiş yapan Venüs, 00:16'da Kuzey Düğüm ile kavuşacak. Yepyeni tanışmalar, yeni gruplar, yardımlaşma, destekleşim ve ilişkilerde yepyeni heyecanlar adına harika bir görünüm. Sevgi, barış ve güzellikleri paylaşabilmek, ilişkiler açısından çözüm odaklı olabilmek mümkün. Daha barış yanlısı daha merhametli ve anaç davranmanın yanı sıra estetik değerler açısından da daha olumlu kullanılabilir. Gözümüz güzellikleri daha çabuk farkedebilir ve daha ılımlı hareketler içinde olabiliriz. Bu sevgi dalgası aslında tüm güne etkilerini yayacaktır; problemli ilişkilerde çözüm odaklı harekete geçme adına oldukça işimize yarayabilir.

22:06'da ise günün bir diğer güzel açısı Güneş ve Chiron arasındaki üçgen açı; yılın psikolojik olarak idrak sağlayabilecek, iyileşmemize, yaralarımıza merhem olabilecek, çevremizdekilere de fikirsel destekler verebileceğimiz oldukça hoş bir transit. Duygularımızı fazla işe karıştırmadan kendimize objektif içsel analiz uygulayabilir ve hatalı yanlarımızı rahatlıkla belirleyebiliriz. Bilgelik içerebilecek kararlar alınabilir ve yaşayacağımız yüzleşmelereden önemli dersler çıkarabiliriz. Bilinçaltı korkularımızın, endişelerimizin derininde yatan gerçekleri rahatlıkla kavrayabilir ve içsel iyileşmelere ulaşabiliriz. Sağlıkla ilgili konularda da hızlı iyileşme sağlanabilir. Bugün ve yarın etkili olan bu transitin etkilerini olumlu kullanmak en doğrusu olacaktır. Yol gösterici fikirlerimizi çevremizden esirgemeyelim; dostlarımıza da rehber olalım.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder