28 Kasım 2015 Cumartesi

28 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, haftasonunun ilk gününde tümüyle Yengeç burcunda kalacak; oldukça hassas ve duygusal hissedebileceğimiz bir transit. Annelik iç güdüsüyle direkt bağlı olan Yengeç etkisi ile anaç, koruyucu ve şefkat dolu olabiliriz. Sezgilerimiz ve empati yeteneğimiz de yüksek olabileceğinden ruh halimiz buna bağlı olarak iniş çıkışlı olabilir. Eğer içsel dengemizi sağlayamazsak, bu hassasiyetimizin kurbanı olabiliriz. 

08:42'de Chiron'un 26 Haziran'dan beri sürdürdüğü geri hareketi sona erecek; bu konu ile ilgili geniş bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/11/chiron-geri-hareketi-bitiyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.

09:37'de oluşacak Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı hayallere daldıracak, düşler kurduracak bir görünüm. Gerçek dünyadan biraz uzaklaşıp iç dünyamıza çekilmek adına yalnız kalmak isteyebiliriz. Doğru algılar, sezgiler aktif çalışabilir ve çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz artabilir. Özellikle sanatsal konularda yaratıcılığımız yüksek olabileceğinden üretken olma şansımız da yüksek. Manevi ve ruhani çalışmalar yapmak için de oldukça uygun bir sabah.

13:33'te Ay ile Mars arasında kare bir etkileşim netlik kazanıyor; sabah saatlerindeki yumuşak, ılımlı enerjiler yerini sert etkilere bırakamakta. Yengeç, öncü nitelikteki burçlardan olduğu için uzun süredir bu grupta etkili olan Uranüs ve Pluto arasındaki kareye sert açılar yapacak konumda. Bunun yanında Mars ile de kare açı içinde olması agresyon, alınganlık, kavgacılık, sinir, saldırganlık gibi dürtülerimizi uyandıracaktır; kızmak, sinirlenmek, anlayışla karşılamaktan çok daha kolay hale gelebilir. İlişkilerde münakaşalar kolaylıkla oluşabilir. Düşünmeden yapılacak fiiller sonradan pişmanlık yaratabilir hatta kazalar oluşabilir. Fiziki güç ya da cesaret, girişkenlik isteyen konularda eğer ki tüm ihtimalleri hesapladı isek; bu saatlerde harekete geçmek adına gerekli enerjiyi fazlasıyla bulabiliriz.

21:48'te Ay, Pluto'nun tam karşısına yerleşecek; derin duygusallık hissedebilecek saatler. Bu saatlerde ihtiras, tutku, bir konuda tüm gücümüzle ısrar etme, bazı durumların ardında yatan gerçeklerle ilgili içsel dengemizi bozma oldukça kolay görülebilir. Etrafımızdaki olayları irade ile fazlasıyla kontrol etmeye kalkabilir, ilişkilerde güç savaşlarına girebiliriz. Bazı endişelerin, korkuların altındaki sebeplere ulaşmak adına uygun işleyebilir; ancak mantıksızca bir konunun esiri olabilir ve o yönde hareket etmekte inat gösterebiliriz. Dikkatli olmakta fayda var; güç dengelerinin hassas olacağı bir gece var önümüzde. Geceyarısının hemen ardından gerçekleşecek Uranüs karesi de ani sğrpriz gelişmelere neden olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder