8 Kasım 2015 Pazar

8 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde Terazi burcunda ilerliyor; tarafsızlık, uyum, güzellik ve romantizm günün ana hatları. Etrafımızdakileri memnun etmeyi isteyebilir, nazik ve iyi bir dinleyici olabiliriz. Haksızlıklar karşısında bir savaşçıya dönüşmek de tabii mümkün. Olayları her yönüyle ele alabilir, çevremizdekilerle rahatlıkla iletişime geçebiliriz.

03:11'de Ay ve Satürn arasında gerçekleşecek ılımlı etkileşim sayesinde yalnız kalmak isteyebilir derin düşüncelere dalabilir ve ciddi konular üzerinde yoğunlaşabiliriz. Bu etki sabah erken saatlerde de hissedebilir olacaktır. Görev ve sorumlulukları bilincinde olmak, duygusal ihtiyaçlara bir set çekebilmek mümkün. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olabiliriz.

17:30'da sevgi ve barış gezegeni Venüs, 5 Aralık'a kadar kalmak üzere Terazi burcuna yani en rahat ettiği burçlardan birine geçiş yapacak. Tüm sosyal ilişkiler için mükemmel bir konum. Eşler, aşıklar, ortaklar, meslektaşlar, hatta birbirine düşman olanlar için bile havayı yumuşatma fırsatı. Çeşitli nedenlerle anlaşmazlık içinde bulunan kişilerle barışabilir, evlilik ilişkilerinde romantizm yaşayabilirsiniz. Ortaklıklarda karşımızdakilerin ihtiyaçlarını kolaylıkla anlayabilir, olayları her yönüyle ele alabiliriz. Mimarlık, avukatlık, danışmanlık gibi işlerde başarı yakalanabilir. Fikir birliği sağlama konusunda uygun bir süreç. Olumlu olarak zevk sahibi, zarif, ince, düşünceli, barışçıl, gelişmiş estetik zevkler, aşkta ve evlilikte şans, ilişkiler ve evlilik yoluyla başarı, sosyal alanda ve bire bir ilişkilerde etkin, söz sahibi, düzenleyici, eğlenceli, keyifli ve güzelliklerden zevk almayı bilmek ama olumsuz olarak, abartılı ve sadece zevkleri düşünen, tembel olmak mümkün..

20:39'da Ay ve Pluto arasında gerçekleşecek kare açı malum Uranüs ve Pluto arasındaki kareye dokunmaya başlayacak. Bu da ortamı harekete geçirici hatta biraz gerici etkiler verebilir. Emir almak zor gelebilir. Önemli bir değişim yaratma arzuzu yükselebilir. Duygusallıkla düşüncesiz, sert hareketlerde bulunabiliriz. Duygusal güç mücadelelerine girmemiz, hırs, tutku ve intikam hissetmemiz karşımızdakileri de yok yere sinirlendirmemize neden olabilir. Önemli bir konuda net karar vermek, duygularımızın altında yatan gerçeklerle yüzleşebilmek adına uygun bir görünüm olabilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder