18 Kasım 2015 Çarşamba

18 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay bugün tümüyle Kova burcunda seyahat edecek; kendimize özgü, yaratıcı ve özgür düşünceler üzerimizde etkili olacaktır. Çevremizdekilerle ortak paylaşımlar içinde olmak isteyebilir, değişik organizasyonlarla canlanabiliriz.  Zamanın bir adım ötesinde hissetmek, kurulu bir planı takip etmek yerine yepyeni olana yönelmek tam da bugüne göre. Reformist, orjinal, her türlü entellektüel faaliyete açık olacağımız bir gün.

03:58'te Ay ve Venüs arasında üçgen bir açı gerçekleşecek;  bu saatte ayakta olanlar için bazı şeyleri onarmak, ilişki problemlerini gidermek, daha sevgi ve barış dolu olabilmek mümkün. Tüm ikili ilişkiler adına olumlu bir transit olduğu gibi, bu sevgi dalgası kişiler haricinde ortamlara, objelere, insanlığa, bilgiye ya da bir hayvana bile yönlenebilir. Yemek, içmek, alış veriş yapmak üzerine çeşitli yeni fikirler kafamızda uçuşabilir.

15:54'te ise Ay ve Uranüs arasında netleşecek olumlu görünüm yaratıcılığımızı daha da arttırabilir. Dost çevremizden, içinde bulunduğumuz gruplardan destek görebilir, yeni tanışmalar yaşayabiliriz. Rutin dışı bazı şeyler yapmak, bilim, teknoloji, astroloji, astronomi gibi konularda sohbetler edebiliriz.

18:30'da Neptün, 12 Haziran 2015'ten bu yana sürdürdüğü geri hareketini sonlandıracak; 2 gün daha durağan pozisyonda. Bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/11/neptun-retrosu-bitiyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz. Ancak önümüzdeki bir kaç gün gezegen gölge taraflarını daha çok ortaya çıkarabilir; dolayısı ile zehirlenmelere, deniz kazalarına, sudan gelebilecek tehlikelere, ayaklarda oluşabilecek hastalıklara, ilaç ya da alkol gibi maddelerden gelebilecek zararlara, dikkatsizliklere, konsantrasyon problemlerine ve aldanmalara, suistimallere çok daha açığız.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder