7 Kasım 2015 Cumartesi

7 Kasım 2015 - Astrolozi


Haftasonuna geçerken Ay, Başak burcunda ilerliyor; hayata karşı daha ciddi ve görev insanı gibi davranmamız muhtemel. Eğlenceden çok görevleri dikkate almak mümkün. Birileri için bir şeyler yapabilmek, yararlı olabilmek bizleri her zamankinden daha çok mutlu edebilir. Detayları daha kolay ele alabilir, pratiklikle işlerimizi halledebiliriz.

11:23'te Ay ve Mars kavuşacak, ardından da 15:47'de Venüs ile.. Dolayısı ile arada kalan saatlerde Mars ve Venüs beraberliği hissedilir olabilir. Biraz agresif enerjiler barındırsa da oldukça enerjik hissedeceğiz kendimizi. Fiziki gücümüzü rahatlıkla ortaya koyabilir; projelerimizi hızla ele alabiliriz. Eleştirilerden uzak durmakta fayda var; zira etrafımıza karşı bizim gibi çalışmadıkları uğraşmadıkları için kritize ibremiz yükselebilir. Hastalıklara karşı fazla yorulmamakta fayda var. Kendimizi zor olanı yapma konusunda güçlendirmek istiyorsak bu transit işimize yarayacaktır. 

15:47'den sonra Ay boşluğa giriyor ve 18:14'te Terazi burcuna geçene kadar da açısız kalacak; aradaki saatlerde biriken işleri toparlamaya çalışmak ve dinlenmek en doğrusu olabilir. Zira Terazi geçişi ile sosyal ilişki tempomuz hızlanabileceğinden hayatın keyifli alanlarına eğilebileceğiz. Daha objektif olabilmek, politik davranabilmek, olaylara tarafsız yaklaşabilmek adına uygun bir akşam. İkili ilişkiler, fikir birlikleri, fikir alış verişleri daha önem kazanacaktır.

18:54'te ise Ay ve Kuzey Düğüm kavuşumu yeni tanışmalara, insanlarla bir arada olmaya sosyal olarak aktifleşmeye olanak tanıyor. İleriye dönük hedefler ele alınabilir, değişik tecrübeler edinebilir, hayata daha iyimser yaklaşabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder