14 Kasım 2015 Cumartesi

14 Kasım 2015 - Astrolozi


Yeni bir güne Ay'ın Yay burcunda ilerlemesi ile giriyoruz. Hafta sonuna yakışır bir şekilde dışa dönük olmak, iyimser ve olumlu düşünmek adına uygun bir gün. Hayata  eğlenceli bir pencereden bakabilir,  doğada vakit harcamak isteyebiliriz. Değişik tecrübeler yaşamayı, yeni farklı bakış açıları ile dolup taşmayı, kendimize özgü felsefe ve adalet kavramları ile  yoğrulmak bize ilginç gelebilir.

01:55'te Ay ve Chiron arasında netleşecek kare açı, bizlere çözümsüzlük hissi verebilir. Bazı rahatsızlıkların uyanması bu açı nedeniyle mümkün. Eksiklerimiz, başarısızlıklarımız, bir türlü ulaşamadığımız hedeflerimiz bu saatlerde gözümüze daha fazla batabilir; canımızı acıtabilir. Depresif duygulara kapılmak yerine, bunu yeni çözüm yolları oluşturmak yolunda bir motivasyon kaynağı haline dönüştürmemiz çok daha faydalı olacaktır.

02:22'de oluşacak Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı ile önemli konularda yaratıcılığımızı ortaya koymamız mümkün. Eğer bir önceki transiti olumlu kullanabilirsek, Uranüs bize farklı bakış açılarını, çözüm yollarını görünür hale getirebilir. Değişim yaratmak adına, rutin ilerleyen konularda ani rota değişimleri rahatlıkla yapabiliriz.

05:15'de Ay ve Jüpiter arasında kare açı gerçekleşecek; egomuzu, kendimize olan güvenimizi besleyecek bir görünüm. Problemlerimizi dahi küçümseyebilir, kendimizi dev aynasında görebiliriz bu etki ile. Evet, özgüven iyidir ama dengeyi şaşırmamak en doğrusu olacaktır; aksi halde ilişkiler olumsuz etkilenebilir. Jüpiter'in büyütücü etkisi, odak konumuz ne ise sabah erken saatlerinde o konuda işler halde olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder