4 Kasım 2015 Çarşamba

4 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, yeni güne Aslan burcunda ilerleyerek giriyor; cesaretin, liderliğin ve mağrurluğun burcu. Liderlik özelliklerimiz, sıcakkanlılığımız ve kişiliğimizin gücü gün içinde daha belirgin olabilir. Bizi onaylayan, tasdik eden kişilerle bir arada olmak isteyebilir, dikkatleri üzerimize çekmeye çalışabiliriz. Alacağımız iltifat ve övgüler iyi yanlarımızın daha da öne çıkmasına yardımcı olacaktır. Ancak bu bazı samimiyetsiz kişileri de kendimize çekmemize ve tuzağa düşmemize neden olabilir. Eleştirilmek asla bugün bize göre değil; kendimizi hemen geri çekmek isteyebiliriz. Yaratıcılık, drama yeteneği oldukça yüksek olabilir Sanki dünya bizim sahnemiz, alkışlar da bizim için. Detaylar ise bizi sıkan diğer bir konu olacaktır; diğerlerinin uğraşmasını yeğleyebiliriz.

04:46'da Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı ile yeni ve değişik duygusal heyecana ihtiyaç duymamız mümkün. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ve değişim arzusu sabah erken saatlere damgasını vurabilir. Teknoloji, bilim, toplumsal konular, beraberce yapılacak aktiviteler erken saatlerde kafamızı meşgul edebilir. Yaratıcı, egzantrik düşünceler kafamızda kol gezebilir.

Ay, Uranüs açısının ardından boşluğa giriyor ve tüm gün açısız kalacak; önemli girişimleri, başlangıçları malum Ay'ın boşlukta olduğu süreçlerde ele almamaya özen gösteriyoruz. Sonuçsuz kalabilecek çabalar içinde olabiliriz. Bunun yerine elimizde biriken, kotarılmayı bekleyen işler, projeler üzerinden tekrar geçerek gerekli düzeltmeleri, kontrolleri yapmak en doğrusu olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder