6 Kasım 2015 Cuma

6 Kasım 2015 - Astrolozi


Geldik haftanın son iş gününe; oldukça hoş etkili transitler barındıran yeni günün kıymetini bilmek, fırsatları değerlendirmek gerek. En önemli açılardan biri Güneş ve Pluto arasında 07:00'de netleşecek üçgen açı, üstün kavrayış, beceri ve hünerlilik verecek karakterde. Beraber yapılan çalışmalar, yardımlaşma, destek ve elbirliği ile başarılı olma yolunda ilerleme kaydettirebilir. Güçlü ve anlamlı her türlü ilişkiyi pekiştirebilir. Bizklere mutsuzluk veren bazı olaylara yeni formlar verebilme, çözülmeyen, karışık haldeki durumları temizleyebilme hatta maddi anlamda bile temizlik yapma imkanı verebilir. Derin düşünceleri aktive edeceğinden problemlerin de derinine inmeye fırsat verebilir. Hemen ardından 08:26'da Ay'ın da Pluto'ya üçgen yapması ile psikoloji, yoga gibi aktivitelere ilgimiz artabilir ve fayda sağlayabiliriz. Derin çalışma gerektiren her işte başarılı olabilir, detayları gözden kaçırmayabiliriz. Önemli başlangıçlar adına bence bu açıları değerlendirin derim. Güçlü sezgiler de kulağımıza ne yapmamız gerektiğini zaten fısıldayacaktır. Amaçlar, hedefler tutku ile ele alınabilir, kararlılık gösterilebilir.

Ay'ın Başak burcunda devam eden seyahati bizi bugün epey çalışkan yapacak gibi; kıyı köşe her işimizi rahatcıkla ve tabii ciddiyetle ele alabilir; önemli sonuçlar oluşturabiliriz. 08:34'te Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı görünüm ile beraber yapılacak her çalışma bizlere destek verebilir. Duygularımızı ve düşüncelerimizi dengede kullanabilir, planlar oluşturabilir ve girişimler uygulayabiliriz. Başkaları ile iletişim kurma, yeni arkadaşlıklar, dostluklardan destek alma adına çok olumlu. Pürüzlü ilişkileri yoluna koyma amacıyla rahatlıkla adım atabiliriz.

16:03'te Ay ve Chiron karşıt pozisyonda olacak; bu biraz zayıf yönlerimizin bizleri huzursuz etmesine neden olabilir. Gözümüze batan eksiklerimiz endişeli duygular oluşturabilir; aman karamsarlığa düşmeyin. Bu huzursuzluğu yeni çözüm yolları oluşturmak adına kullanabilir, motive olabilirsiniz. Sağlık açısından ise enerjimiz düşük olabilir; dinlenmeye özen gösterin.

16:38'de Merkür ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı tüm güne etkisini yayacaktır. Sempatiklik, içtenlik, hassasiyet ve karşımızdakileri anlayış verecek, telepatik yetenekleri arttırıcı bir transit. Yardım etmek, nasihatlar vermek mümkün. Hayalde canlandırma, sezme, hissetme tarzında bir oluş. Problemleri çözmek adına gerçeklerin iç yüzünü kavrayabilir, soyut değerleri daha kolay anlayabiliriz. Disiplin konusunda pek yardımcı olmaz, gün içinde ele aldığımız konuları yarın tekrar ele almak gerekebilir. Sanatsal konular, dini, mistik, ruhsal çalışmalar adına müthiş olumlu oladuğu gibi, hastane, yardım kuruluşları, bilimsel, sanatsal mekanları ziyaret ve bu konularda görüşmeler yapmak adına rahatlıkla fırsatlar oluşabilir. 

17:03'te Ay ve Jüpiter kavuşacak; günün güzel enerjileri akşam saatlerine de böylece yayılacak. Duygularımızz sihirli değnek değmiş gibi kendimizi güvende hissedebilir, iyimser bakış açıları sergileyebiliriz. Dürüstçe kendimizi ifade edebilme, duygusal empati kurabilme adına çok uygun. Yardımlaşma, destekleşim konuları akşam da etkisini hissettirecektir. Koruyuculuk hislerimizde yükselme olabilir. Ev, aile, çocuk konuları, uğraşları artabilir, her tür iyileştirme, rahatlatma, güzelleştirme gibi işleri ilk sıraya yerleştirebiliriz. Bu transit iştahımızın da artmasına neden olabilir; akşam saatlerinde yemek yemek için uzun zaman harcayabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder