2 Kasım 2015 Pazartesi

2 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, yeni haftaya Yengeç burcundaki duygusal sehayati ile başlıyor; milli konularla her birimiz daha fazla meşgul bir halde olabiliriz. Koruyuculuk, anaçlık ve duygusal güvenlik, endişeli hisler günün büyük bölümüne damgasını vurabilir. Ev ve aile ile ilgili işler, milli konular sohbetlerin odak noktasını oluşturabilir.

05:47'de Ay ve Venüs ardından 06:34'te Ay ve Mars arasında oluşacak olumlu görünümler, Venüs ve Mars arasındaki kavuşumunu harekete geçirecek nitelikte. İlişkiler adına bazı tartışmalara, geçimsizliklere işaret edebileceği gibi, bizleri tatmin edecek yaratıcılığımızın ortaya çıkmasına neden olabilir. Fiziksel hareketlilik isteyen yaratıcı aktiviteler adına uygun bir sabah. Sanat, maddi konular, güzellikler uğruna harekete geçirici, mücadele kabiliyeti verici bir transit. Ay, bu açıların ardından boşluğa giriyor ve 18:47'de Aslan burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Günün büyük bölümü haritalarımızda Yengeç burcunun bulunduğu ev konuları öne çıkabilir; bunlarla ilgili bitirmemiz gereken konulara rahatlıkla eğilebiliriz. Yeni başlangıçları, girişimleri Ay'ın Aslan burcuna geçişi ile ele almak çok daha uygun olabilir.

10:06'da Merkür, 21 Kasım'a kadar kalmak üzere Akrep burcuna geçiş yapacak. Derinlerimizde sakladığımız hatta kendimizden bile gizlediğimiz bazı yönlerimizle yüzleşebilir ve bunlarla ilgili konuşabiliriz. Bu değişim gücümüzü de aktive edebileceğinden psikolojik olarak bizleri epey rahatlatabilir; bir nevi çöplerimizden kurtulmamıza yardım edebilir. Dilimizi ve düşüncelerimizi rahatlıklar kullanabiliriz. Bunun yanında araştırma gerektiren işlerde, bütçe çalışmalarında, yüzeyin ardında yatan gerçekleri sorgulamakta oldukça başarılı olabiliriz. Düşünceler madde ötesi, ölüm, psikoloji gibi konulara kayabilir. Ortaklaşa gelir konuları, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi başlıklarda iletişim trafiğimiz artabilir. Bunlarla ilgilenmek, resmi dairelere gidiş gelişler gerekebilir. Fikirlerimizde biraz daha tutucu ve kontrolcü olmamamız bu süreçte mümkün; malum Akrep burcu biraz inatçıdır. Olumlu olarak, güçlü konsantrasyon yeteneği, dayanıklı düşünceler, sezgi sahibi, olayların ardında yatan gerçekleri anlayabilen, ser verip, sır vermeyen, derin ve metafizik düşünceler, psişik yetenekler ile mücadeleci bir zeka ile birlikte; olumsuz olarak, intikamcı düşünceler, kinci, bilerek kötülük düşünebilen, aşırı kapalı ve ters, sert, pis konuşan biri haline gelebiliriz.

19:17'de Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile çevremizdekilerden destek bulabilme, ilişkiler sayesinde olumlu düşünebilme ve ilerleyebilme şansı bulabiliriz. Belki yeni tanışmalar, bazı eş zamanlılıklar ileride önem kazanabilir. Olumlu, enerjilerin akıcı ilerleyebildiği bir saat dilimine işaret etmekte.

20:05'te Ay ve Merkür arasındaki kare açı gecenin ilerleyen saatlerinde iletişim trafiğinde önemli bir harkete neden olabilir. Tabii duygular ve mantık maalesef karışabileceğinden ilişkiler ve iletişim konusunda problemlere de neden olabilir. Sorun yaşadığımız kişilerle mümkünse bu gece bir araya gelmemekte fayda var. Olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların fazla üzerinde durmamak en doğrusu olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder