15 Kasım 2015 Pazar

15 Kasım 2015 - Astrolozi


Haftanın son gününe Ay'ın Yay burcundaki hareketi ile giriyoruz ve Ay, 01:28'te Ay Düğümleri ile kare açı içinde olacak. Başak - Balık aksına yeni geçmiş olan Düğümlerin ilk sert açısından biri aslında.. Bu saatlerde ilişkilerimizde problemler oluşabilir, ego sorunları oluşabilir. Geçmiş tecrübelerimiz kafamızı yorabilir ya da bazı problemleri gereğinden fazla küçümseyebiliriz. Yardımlaşma, destekleşim için de olmaya özen göstermek, olaylara objektif yaklaşmak, farklı bakış açıları, çözüm yolları üzerinde yoğunlaşmak en doğrusu olabilir. En doğrusunu ben bilirim havası maalesef bu saatlerde pek işimize yaramayacağı gibi zarar da getirebilir.

Ay, Düğümlerle olan etkileşimin ardından kısa süreliğine boşluğa giriyor ve 02:21'de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Ay, bu burçta pek rahat edemediği gibi duygusal konulardan biraz uzaklaşabilir. Sorumluluk ve gçrevlerin ağır basacağı, her şeyin biraz görevmiş gibi algılanabileceği bir süreç. Sağlıklı düşünebilmek, sorumlu, işkolik olmak mümkün. Adil olarak prensiplerimizden ödün vermek istemeyebiliriz. Uzun vadeli hedefler yapabilir sonuç adına yorulmak bilmeden çalışabiliriz. Ay, bu transitle, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi de tetikleyeceğinden bir iki gün şaşırtıcı, zorlayıcı tecrübelere şahit olabiliriz.

04:50'de Ay ve Mars arasında gerçekleşecek kare açı sabah erken saatlerde agresyona kolayca yol açabilir. Kavga, gerginlik, alınganlık, münakaşa gibi durumları kendimize çekebilir ve sinirlenmeye hazır olabiliriz. Bu saatler bazı kazalara da açık olabileceğimiz bir zaman dilimi olduğundan dikkatli olmaya özen göstermeliyiz.

16:32'de Ay ve Venüs arasında bir kare açı daha gerçekleşecek; ilişkilerimizde sorun yaratabilecek bir başka görünüm. Israrcılık, sadece kendi çıkarımızı düşünerek ilişkilerimizi kullanmak adına maalesef izin vermekte. Yemek yemek, içmek, alış veriş yapmak, tembellik hissetmek gibi dürtülerimizde artış olabilir. Kırıcı ve inatçı davranışlardan uzak durmakta fayda var. Özellikle diyabet hastalarının ise gıdalarına dikkat etmeleri gerekmekte.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder