20 Kasım 2015 Cuma

20 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününde tümüyle Balık burcunda; sezgiselliğimiz, empati yeteneğimiz, fedakarlıklar günün ana başlıkları. Duygularımız gel gitler yaşayabilir; bazı durumlarda ise hayaller ve gerçekler birbirine karışabilir. Umut ettiğimizi bulamama, evdeki hesapların çaşıya uymaması günün erken saatlerinde 01:08'teki Ay ve Satürn arasındaki kare açı nedeniyle daha belirgin olabilir. Korkularımız, endişelerimiz, bilinçaltı kayıtlarımız güven problemlerine neden olabilir. Yalnız kalmak, bulunduğumuz ortamlardan sıyrılmayı istememiz olası. İşlerimizin ideallerimizin engellendiğini aksadığını düşünebiliriz. Enerjimiz düşük çalışacağından önemli konularla bu saatlerde ilgilenmemek en doğrusu olabilir; dinlenmeye özen göstermemiz önemli.

02:26'da yaşanacak Ay ve Neptün kavuşumu dış dünyaya ve insanlara karşı olan hassasiyetimizi besleyecektir. Birileri ile özdeşleşmek, yakın olmak, sorunları birlikte ele alıp inceleme ihtiyacımız yükselebilir. Değişik fantaziler kurmak, hayaller üzerinde yoğunlaşmak, değişik rahatlama yollarına başvurmak olası. Kuşkulara ve aldanmaya açık bir süreç olduğundan dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara hatta sakarlık tipi ufak kazalara neden olabilir. Alkol ve ilaç alımında  dikkat etmekte fayda var.

09:48'te Merkür ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak ılımlı etkileşim dış dünya ile iletişimimizi yoğunlaştırabilir. Birlikte alınacak kararlar, bilgi alış verişleri bizlere fayda sağlayabilir hatta yeni tanışmalar oluşabilir. Fikirsel destekler, işimizi kolaylaştırıcı iletişim söz konusu olacaktır. Bu görünüm gün boyu etkili; eğitim, seyahat, ticaret, yayıncılık, iletişim ve ulaşım alanlarında olumlu kullanılabilir.

13:54'te netleşecek Ay ve Pluto arasındaki olumlu görünüm ile derin sezgisellik ve duygusallık bizi ele geçirebilir. Konsantrasyon sağlanacak işlerde işimize yarayacaktır. Bir fikri kafaya takıp araştırmak, üzerinde yoğunlaşmak adına güçlü kararlar verilebilir. Odaklanma problemi yaşamamak adına olumlu kullanabilirsiniz.

19:21'de Ay ve Chiron kavuşacak; bazı potansiyel rahatsızlıkların uyanması gibi yorumlansa da aynı zamanda iyileşmeyi de beraberinde getirebilir. Çevremizdekilere rehberlik etmek, bilgece fikirler verebilmek adına yardım edebilir, destek olabilir ve yol gösterici davranabiliriz. Ancak bu konularda kendimizi de ihmal etmemeye ve ihtiyacımız olan enerjinin bu şekilde dengelenebileceğini unutmayalım. Bazı eksikliklerimiz, hatalarımız belki bu saatlerde daha gözümüze batabilir ve tesbitte zorlanmayabiliriz.

Merkür, 21:43'te, 10 Aralık'a kadar kalmak üzere Yay burcuna geçecek: eğitim, öğretim amaçlı çalışmalar, hukuksal ya da yurt dışı bağlantılı konular adına yeni bilgilere, yeni deneyimlere açık olacağımız bir süreç. Dış dünyadaki bir olay kolayca ilginizi çekebilir. Olayları geniş çerçeveden kolayca kavrama olanağı yaratabilir; farklı inançlar, farklı bakış açıları, hayat felsefeleri hatta belki yabancı bir dil eğitimi söz konusu olabilir. Seyahatler, alternatif tıp konuları, kanun ve yasalarla ilgili bazı resmi işler, iletişim trafiğinizi arttırabilir. Olumlu olarak, felsefi düşünebilme, çok yönlü, meraklı, hareketli, dil ve kültürler ilgili işlerin yanı sıra olumsuz olarak; dağınık, dikkatsiz, detaylara giremeyen, düşüncesizce hareket eden ve boşa atıp tutan davranışlar içine girebiliriz.

Yarın kesinleşecek olan Venüs ve Pluto karesi bugünden etkisini gösterebilir; dikkatli olmakta yarar var. Bazı ilişki formlarında önemli değişimlere neden olacaktır; örneğin bir ayrılık ya da arkadaşlığın aşka dönüşümü gibi. Bitmiş bir ilişkinin yeniden doğması, aşka karşı istek, aşırı lüks merakı, para harcamaya düşkünlük, sahtecilik, ilişkilerde manipulatif hareketler, cinsenlik içerebilecek gelişmeler, yeme içme ya da keyif verici konularda önemli rota değişimleri açısından önemli bir transit. Lendimizde yapmak istediğimiz, özellikle psikolojik seviyede bir değişiklik için uygun bir transit; örneğin, estetik önemli bir karar, diyete başlama, yeme stilinizi değiştirme, bir ilişkiye bir nokta koyma ya da önemli bir karar verme açısından olumlu.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder