26 Kasım 2015 Perşembe

26 Kasım 2015 - Astrolozi


Yeni güne geçer geçmez, 00:44'te İkizler burcunun 3. derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek.. Konu ile ilgili detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/11/ikizler-dolunay-26-kasm-2015-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.

İkizler burcu bilgi alış verişlerini ve iletişimi temsil etmekte aynen yönetici Merkür gibi.. O herkesin hikayesini, gerçeğini öğrenmek ister.. Dolunay haritasındaki genel enerjiye göz atarsak bu kez bir yerine birkaç senaryo olması kafa karıştırıcı. Yani gerçeklerin aslında durumların görünürlüğü ile pek bir alakası yok. Yanılma, aldanma hata payı oldukça yüksek önümüzdeki 15 gün içinde. Dolunay ışığı ile bize bir çok şeyi görünür yapacak olsa da, duyduklarımızı, bildiklerimizi bir kaç kez kontrol etmek hatta belki birilerine danışmak en doğrusu olacak.

Evet dedik ya bu kez gerçekler her zamankinden daha önemli; ancak görünen yüz ile pek örtüşmemekte. Dikkat kesilmek, konulara odaklanmak, gereksiz olana vakit harcamamak, en  önemlisi boş boğazlık ve balon haberlere fazla itibar etmemek hepimize yarar sağlayabilir. Şartlar oldukça hızlı değişmekte. Yay burcundaki stelyum, bundan haberler vermekte. Aslında Dolunay ile Satürn'ün karşıtlığı belki bir şekilde içimizde bu gerçeklerden kaçtığımızı, ürktüğümüzü de ifade ediyor; yüzleşmekten korkuğumuz için etrafında dolanıyoruz ama hedefe ulaşmaktan bir şekilde kendimizi alıkoyuyoruz. Neptün'ün halinden ise, kafamızda yarattığımız aldatıcı hayallere, kumdan kalelere sığınmaya, kapıyı üzerimize kitlemeye pek bir meyilli olduğumuz anlaşılıyor. Dürüst olmak, kendimizi, diğerlerini sorgulamak, bilgiyi ölçüp biçmek şimdi her şeyden daha önemli. Kendimize güvenmenin, ideallerimize kararlı ve cesaretli sarılmanın tam da zamanı; endişeli utangaçlıklardan ne kadar uzak durursak o kadar iyi bu kez.

Kocaman bir T-karenin apexinde oturan Neptün sayesinde yükselen sezgisellik sayesinde gerçeklerin ardında yatan ana sebepleri keşfetmek hiç de zor değil. Satürn gerçekleri, Neptün ise onun ardında yatanları anlatacaktır zaten bizlere. Mars'ın Terazi'deki seyahati ile destek almak, orta yolu bulmak, belki akıl danışmak, sorgulamak, objektif yaklaşabilmek adına mücadele vermeli, adaletli olmalıyız. Bu kez duyguları biraz bir kenara bırakmak en iyisi. 

"Bizleri ne bir arada tutuyor, aslında neyin parçasıyız" konusunda, "bizleri bölecek, ayıracak ne" konusundan daha çok kafa patlatmalı, geçmiş endişelerden, korkulardan, güvensizliklerden sıyrılmalıyız. Yepyeni bir gerçek senaryoyu, hikayeyi ancak BÜTÜN OLANA SEVGİ ve TESLİMİYET ile yazabiliriz. Haa bu arada yazının başlığı da belki "Gerçekler canımı asla yakamaz" olabilir..

Hep beraber az ama öze sevgiyle..

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder