21 Kasım 2015 Cumartesi

21 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, hafta sonuna Balık burcunda ilerleyerek girmekte; günün büyük bölümünde duygusallık, sezgisellik, manevi içe doğuşlar ve merhamet üzerimizde etkili olabilir. Enerjimiz biraz daha düşük çalışabileceği gibi, etrafımızdakilerin acılarını paylaşma isteğimiz yoğun olabilir.

00:05'te Ay ve Jüpiter arasında gerçekleşecek karşıt açı inatçılığımızı ortaya çıkarabilir. Aşırı iyimser, hayırsever, ve yardım etmeye istek verecektir. Bu görünüm özgürlük duygumuzu da besleyeceğinden, engellerden sıyrılma ihtiyacı artabilir. Mecburi sorumluluklar gece yarısı saatlerde üzerimizde baskı hissetmemize neden olacaktır.

04:01'de dünden beri etkili olan Venüs ve Pluto arasındaki kare açı kesinleşiyor ve tabii bugüne de damgasını vuracak. Bu görünüm Pluto ve Uranüs arasındaki kare açının da harekete geçmesini sağlayacak. Tüm ilişkiler açısından duygusal yüksek tansiyona neden olabilir. Suç işlemeye de müsait bir etki olduğu gibi yalnızlık, platonik duygularda aşırı elektriklenme oluşabilir. Tutku, ihtiras karşı konulamaz bir hale geleceğinden, içsel dengemizi oluşturmakta zorlanabiliriz. Dün de dediğimiz gibi bazı arkadaşlıklarda, ilişkilerde bir çeşit formsal değişimler oluşturacaktır. Bir ilişkinin başlaması, bitmesi, ya da bambaşka bir boyut kazanması gibi. Cinsel istekler, keyife düşkünlük, para dürtüsü karşı konulamaz olabileceğinden bu türdeki suçlara da eğilim artabilir; dikkatli olmakta fayda var.

15:22'de Ay ve Güneş arasındaki üçgen görünüm sayesinde duygularımızla mantığımızı dengede kullanabilme şansı bulabiliriz, öğle saatlerinde. Grup ilişkileri, beraberce yapılan işlerden fayda sağlamak gibi konularda başarı verebilir. Fiziki ve psikolojik denge içinde samimi ve rahat davranışlar içinde olunabilir. İş, eğlence, aktiviteler açısından olumlu bir transit.

15:55'te Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak karşıt açı sebebiyle, bazı eski tecrübeler endişe, korku yaratabilir. İlerlemekte zorlanıyormuş, engelleniyormuş gibi tersliklerle, gecikmelerle karşılaşabiliriz. İlişkiler konusunda dikkatli olmak gereken bir saat aralığı olacağından, karamsar duygulara yer vermeden daha çözüm odaklı farklı bakış açıları geliştirmemiz gereken bir görünüm.

17:12'de Ay Balık burcundan çıkarak Koç burcuna geçiş yapacak; üzerimizdeki sis perdesinin aralanabileceği ve kendimizi daha cesaretli, enerjik ve özgüvenli hissedebileceğimiz etkiler görevde olacak. Fiziksel olarak harketlenebilir, atak ve hızlı hareket edebiliriz. 

19:35'te Ay ve Merkür arasında netleşecek üçgen açı ile de iletişim trafiğimiz Cumartesi gününe yakışır bir şekilde yoğunlaşabilir; aktiviteler, toplantılar, bilgi alış verişleri açısından oldukça güzel bir görünüm. Mantığımızı duygularımızdan ayrı olarak rahatlıkla kullanabiliriz. Her türlü iletişim için olumlu bir akşam..

23:08'te yine bugün ve yarın etkili olacak Güneş ve Kuzey Düğüm arasındaki ılımlı etkileşim netlik kazanmakta; üzerimizde iyimser ve yapıcı bir etki oluşabilir. Yeni tanışmalar, yardımlaşmalar, destekleşimler aslında bir şekilde kendimize daha faydalı olacaktır. Değişik kişilerden yardım almaya açık bir transit. İleriye dönük hedefler belirleme, mantıklı kararlar alma, işleri pratiklikle halledebilme açısından oldukça olumlu. Kararlarımız doğrultusunda üzerimize düşenleri yaptığımızda dışsal etkilerin de bize yardım edeceğine şahit olabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder