17 Kasım 2015 Salı

17 Kasım 2015 - Astrolozi



Yeni güne Ay'ın Oğlak burcunda ilerlemesi ile ayak basıyoruz; işlerimizi ciddiyetler, sorumluluk ve görevlerimizin bilincinde ele alabilir, etrafımızdakilerden de bizlerle aynı hassasiyette olmalarını talep edebiliriz.

08:05'te Ay, Kuzey Düğüm ile üçgen açı içinde olacak; sabah saatlerinde insanlarla bir arada olma, destekleşim, belki yeni tanışmalar, bilgi alış verişleri daha yoğun yaşanabilir. Enerjilerin akıcı ilerleyebileceği bir sabah diyebiliriz. Problemleri küçümsemek, duyacağımız özgüven ile bağlantılı yaşanabilir. Dürüst ve adil olabilmek ise ele alacağımız işlerde başarı şansını yükseltebilir. Ay, bu açının ardından kısa süreliğine boşluğa giriyor ve 09:24'te ise Kova burcuna giriş yapıyor.

Kova burcu etkisi ile günün kalan kısmı daha idealist, özgür düşünen, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz özelliklerimizi öne çıkarabilir. Bizlerle aynı fikirde olan kişilerle bir arada olmaya özen gösterebilir ve polemiklerden kaçabiliriz. Zihnimiz yenilik dolu kavramlarla oyunlar oynamayı sevebilir ve bazı durumlarda bulunduğmuz ortamlardan uzaklaşmamıza neden olabilir. Rutin dışı bazı grup aktiviteleri, beraberce yapılacak organizasyonlar adına uygun zamanlar.

14:22'de Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle özgüven, cesaret, ataklık bize yüksek bir enerji verecektir. Fiziksel güç isteyen her türlü aktivite için uygun bir öğleden sonra. Grup liderliği yapmak, sorunlu olan ilişkilerde düzelme için adıma atmak, kedni kaynaklarımızla, dış olanakları rahatlıkla birleştirerek başarılı işlere imza atmak için çok uygun.

16:52'de Güneş ve Merkür kavuşacaklar; başka bir deyişe Merkür Güneş'in kalbine yerleşecek. Oldukça güzel bir görünüm. Tüm görüşmelerimizde, iletişimimizde kişiliğimizi, kendi görüş ve düşüncelerimizi oldukça başarılı bir şeklide ortaya koyabiliriz.. Önemli konularda karar vermek, bir iletişim başlatmak, bir imza atmak adına çok uygun. Ticaret, yayıncılık, turizm, medya, ulaşım, eğitim gibi işlerimizde önemli kararlar verebilmek adına kullanabiliriz. Yeni bir atılım yapmak adına kaçırılmaması gereken bir fırsat. Gelecekle ilgili planlar yapabilir, ileriye dönük ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek çalışmalara başlayabiliriz. Gün boyu etkili olacağından, değerlendirmek, fayda sağlayabilmek oldukça mümkün.

20:10'da Ay ve Satürn arasında oluşacak olumlu etkileşim ile akşam saatlerinde yalnız kalmak ve derin düşüncelere dalmak isteyebiliriz. Ciddi hal takınmak, ciddi konuları ele almak belki saygı duyduyğumuz kişilerle ciddi görüşmeler yapmak adına bu transit bizlere yardımcı olabilir. Görev ve sorumluluklarımızın önemini rahatça farkedebilir, duygusal ihtiyaçlarımızı dengeleyebiliriz. Daha dikkatli, daha kararlı ve iradeli olabileceğimiz bir akşam var önümüzde.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder