16 Kasım 2015 Pazartesi

16 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk günü tümüyle Oğlak burcunda hareket edecek; sorumluluklar, görevler daha öne çıkacaktır. Olayları ciddiyetle ele almak, etrafımızdakilerden de ciddiyet ve sorumluluk talep etmek, hayata eğlenceli olmaktan çok görev bilinci ile yaklaşmak mümkün.

03:37'de Ay ve Pluto kavuşuyor; ardından da 10:09'da Uranüs ile kare açı içinde olacak. Duygusal olarak derinleşebileceğimiz ve huzursuzluk hissedebileceğimiz, ani gelişmelere, hızlı oluşumlara olanak tanıyan bir transit. Planladığımız değişimler, dönüşümler adına motivasyon sağlayıcı olarak çalışabilir ancak hazırlıksız yakalanacağımız durumlarda ani karar vermekten uzak durmamız önemli. Rutin dışı gelişmeler yaşanabilir.

09:48'de Ay ve Chiron arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile bazı sorunların nedenlerine daha kolay erişebilir, etrafımızdakilerden destek görebiliriz. Hatalarımızı onarabilmek, eksikliklerimizi giderebilmek adına daha gerçekçi davranabiliriz; şifacı ve iyileştirici enerjilerimiz etkin çalışabilir.

13:45'te Ay ve Jüpiter arasında netleşecek üçgen açı ise yardımlaşma, destekleşim açısından oldukça olumlu olduğu gibi, bardağın dolu yanını görmekte bize yardımcı olabilir. Önemli başlangıçlar adına olumlu ve genişletici bir transit; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya gibi konularda başarı şansı verebilir.

21:58'te Ay ve Merkür arasında olumlu bir görünüm daha oluşacak; iletişim trafiğimizi yoğunlaştırabilir. Karar vermemiz gereken, zihinsel hareketlilik isteyen konularda destekleyici çalışabilir. Her türlü iletişim, dedikodudan önemli konulara kadar, haber alış verişleri hız kazanabilir.

22:53'te Ay ve Güneş arasında oluşacak günün son ılımlı açısı ise duygularımız ve mantığımız arasında denge oluşturabileceğimizi söylemekte. İlişkiler açısından olumlu bir görünüm olduğu gibi, duygularımızın bizi boğmasının önüne geçebiliriz. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından destek ve yardım görebileceğimiz bir akşama işaret ediyor.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder