29 Kasım 2015 Pazar

29 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Yengeç burcunda seyahat etmekte.. Yengeç burcunun temsil ettiği duygusallık üzerimizde etkili olabileceği gibi ev, aile, vatan konuları öne çıkabilir. Hassasiyetimiz nedeniyle ani çıkışlar yapabilir sonrasında ise içimize kapanabiliriz. Günü keyifli geçirebilmek için kendimizi güvende hissetmemiz gerektiği şart görünüyor.

02:57'de Ay ve Uranüs arasında oluşacak sert etkili kare açı halen daha Pluto ve Uranüs arasındaki kare açının da aktif olduğunun göstergesi. İçsel huzursuzluk, telaş duyumsanabilir. Ani gelişen şaşırtıcı durumlar oluşabilir. Bizi ilgilendiren ilgilendirmeyen her konunun içine atlamamıza olanak tanıyacaktır. Sakin kalıp dinlenmeye özen göstermekte fayda var.

03:04'te Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı ile bu saatte ayakta olanlarımız için içsel bazı huzursuzlukların cevabını bulmak kolaylaşabilir. Olumlu enerjiler barındıran bu görünüm sayesinde eksikliklerin hataların tesbiti çok daha kolay olacaktır; çevremizdekilere tavsiyelerde bulunabilir, rehberlik edebiliriz.

10:03'te Ay ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu etkileşim ise tatil günü sabahında daha olumlu ve iyimser duygulara olanak tanıyabilir.  Birileri ile birlikte olmak, yardımlaşmak adına da uygun bir görünüm. Grup aktiviteleri ve değişik tecrübeler sabahı renklendirebilir. İkna gerektiren konularda çok daha başarılı olmamız da mümkün.

14:45'te Ay ve Venüs arasında oluşacak kare açı ile sosyal ilişkilerde hızlanma görülebilir. Yapmacık davranışlar, ilişkilerde kendi isteklerimiz konusunda ısrarcı davranışlar, çıkarcılık adına da maalesef uygun bir görünüm. Değişik bir duygusallık sonucu her hangi bir sebebe bağlı olmadan yeme içme isteğinde ve alıi veriş dürtüsünde artış görülebilir; dikkat.

16:49'da Güneş ve Neptün arasındaki kare kesinlik kazanacak; son iki gündür yoğun olarak etkisini hissettiğimiz bu transit bugün ve yarın da aktif. Bazı soyut konularda sorgulamalar yapmamıza neden olabileceği gibi cesaretimizi kırabilecek olaylar ile de karşılaşabiliriz. Hırslı olduğumuz konularda hedeflerimiz ulaşılamaz ve gerçeklerden uzak görünebilir. Yanılma payının da büyük olması, gerçekler ve hayaller arasında büyük bir uçurum hissetmemiz olası. Ulaşılmaz hedefler hayal edebiliriz. Enerjimiz her zamankinden düşük olacağından kendimizi yorgun, işlere adapte olamıyormuş gibi duyumsayabiliriz. Önemli işlerimizi ertelemekte ve günü dinlenmeye ayırmakta yarar var.

23:29'da Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak ılımlı görünüm ile çevremizdekilerden destek almak, daha iyimser davranabilmek mümkün. Çevremizdekilerle fikirsel ya da duygusal alış verişler adına olumlu bir gece yarısı.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder